• 7 dagen per week open
  • 1000m2 fysieke Experience Center
  • Voor 23:59 besteld, morgen in huis (info)
  • Altijd gratis verzending binnen Nederland!
  • Kies een bezorgdag en tijd met MijnPakket

Occasions

Inruilen bij Foka

Occasions

Eerste klas tweedehands camera’s, objectieven en accessoires? Snel naar Foka(.nl)

Betaalbare kwaliteit, breed assortiment en betrouwbaar advies, drie belangrijke factoren waardoor de aanschaf van occasions een prima alternatief is voor het kopen van fabrieksnieuwe apparatuur. Steeds meer mensen vinden bij Foka Occasions voor eerlijke prijzen de camera, lens of ander product ‘van hun dromen’!

Stel een Aflopende Directie in
Als raster tonen
Als lijst tonen
per pagina
Stel een Aflopende Directie in
Als raster tonen
Als lijst tonen
per pagina

Occasions

Als één der grootste specialisten op het gebied van foto, beeld en audio kan Foka bogen op unieke expertise en inzicht. Dat betekent ongekend voordeel bij inkoop en verkoop van 2e hands apparaten. Niet alleen zijn onze verkopers bekend met alle ins & outs van populaire producten, vaak kennen we ook de koper zelf én zijn gebruik, wat nog extra zekerheid biedt voor een tweede eigenaar.

Bij onze foka occasions vind u:

• DSLR’s, systeemcamera’s en high end compactcamera’s van alle grote merken • Topmodellen met langere levensduur en/of bijzondere opties en comfort • Betere lichtsterkte/optische kwaliteit en unieke tele dan wel groothoek objectieven • Hogere prestaties of veel extra mogelijkheden in flitsapparatuur en statieven

Zo’n macro-objectief dat nieuw best een stevig prijskaartje heeft, die Nikon of Canon DSLR met zijn razendsnelle autofocus of unieke videocapaciteit, Fujifilm X-camera’s en lenzen: de kans dat u ze u in onze occasion vitrines vind is groter dan u denkt! Een groeiend aantal gebruikers vernieuwt geregeld zijn of haar apparatuur geheel dan wel gedeeltelijk, en op een moment dat deze nog actueel is!

In ons brede, continu wisselende occasion aanbod treft u ook recente modellen systeemcamera’s & objectieven van Sony, Samsung, Panasonic en Olympus, plus diverse flitsers of unieke tweedehands lenzen van o.a. Zeiss, Sigma, Tokina en Samyang. Door met kennis van zaken en fair maar scherp in te kopen kunnen wij voor weinig geld topkwaliteit tweedehands fotoapparatuur blijven leveren.


Verschillende soorten eersteklas tweedehands camera's, objectieven, accessoires en toebehoren.
Die Occasions vind u bij FOKA Superstore en op foka.nl!