FOKA Fotoservice

Uw mooiste foto's afdrukken

Bij FOKA kunt u meer dan alleen uw camera en toebehoren kopen, zo leveren wij ook meerdere printservices.

Heeft u nog mooie vakantiefoto's en wilt u deze graag uitgeprint hebben? Geen enkel probleem, dankzij de FOKA Online Fotoservice. U hoeft alleen even uw foto's te uploaden, het formaat te kiezen en te kiezen of u ze liever ophaalt of thuis in de brievenbus ontvangt.

Canvas prints

Er bestaan grote verschillen in canvas waarbij de goedkoopste varianten meer neigen naar plastic. Wij distantieren ons hiervan door enkel met de beste materialen te werken. Ons canvas is gemaakt van het beste linnen en wordt met de hand opgespannen door zeer ervaren medewerkers. We maken hierbij gebruik van spielatten zodat de canvas strak wordt opgespannen. Wij leveren de canvas inclusief ophangsysteem. Naast het opspannen optimaliseren we de kleuren voor een perfect resultaat. Kijk hier voor alle formaten, prijzen en het bestellen van uw canvas print!

FOKA heeft ook een eigen transfershop!

Dankzij onze transfershop kunt u al uw oude tapes laten digitaliseren zodat u deze in een mum van tijd op uw DVD of Blu-ray speler kunt afspelen.

Zelf direct uw foto's laten afdrukken?

Dat kan in onze Superstore! Via de direct printing kiosken kunt u uw eigen foto's afdrukken in verschillende formaten. U kunt uw geheugenkaart, USB-stick, smartphone (via USB-kabel) en meer aansluiten aan onze kiosk en direct uw favoriete foto's printen.

Uw mooiste foto's haarscherp uitvergroot

Hang uw foto's haarscherp uitvergroot in huis op een Xpozer. Met een paar klikken besteld u uw mooiste foto of collage op Xpozer. U ontvangt een fotoafdruk met maximale scherpte op een dun kunststof fotofolie met een uniek Xpozer spansysteem. Deze is gemakkelijk aan de achterzijde van uw foto te bevestigen en spant de foto strak op. Bekijk hier alle opties.

 

 

 

De FOKA Fotoservice wordt mede mogelijk gemaakt door Kamera Express.