LG OLED Show

Op zoek naar een nieuwe televisie en wilt u alleen het beste van het beste? Kom dan langs bij FOKA Superstore op zaterdag 17 juni tijdens onze fantastische LG OLED Show. Deze dag staat geheel in het teken van de LG OLED televisies en biedt u de gelegenheid alle verschillende modellen te zien en proberen. Bovendien is er een LG OLED specialist aanwezig die diverse demonstraties geeft en al uw vragen over televisies kan beantwoorden.

Praktische informatie:

Locatie: FOKA Superstore Rotterdam (routebeschrijving)
Datum: zaterdag 17 juni 2017
Tijd: 10:00 uur - 17:00 uur

 

Fantastische aanbiedingen 

Besluit u direct een aankoop te doen? Dan profiteert u in onze winkel direct van fantastische aanbiedingen.

Met als absolute klapper deze spectaculaire aanbieding: bij aanschaf van één van de volgende televisies ontvangt u een GRATIS TomTom Bandit Bike Pack. Deze waanzinnige set bestaat onder meer uit een actioncam, verschillende houders en adapter. Wees er snel bij om van deze superaanbieding te profiteren want OP=OP!

De actie is geldig op deze modellen:

Kom naar de winkel voor aanbiedingen op vele andere OLED televisies!

 

Waarom kiezen voor OLED?

 

 LED TV's zijn volledig verleden tijd dankzij deze nieuwste techniek waarbij de LED lampen zelf licht kunnen genereren, in tegenstelling tot LED TV's waarbij gebruik wordt gemaakt van achtergrondverlichting. Het gevolg? Nóg veel lichtere en dunnere TV's dan u tot voor kort gewend was. En dat terwijl u geniet van superieure beeldkwaliteit met haarscherpe beelden, levensechte kleuren, de diepste zwartwaarden en mooiste contrasten. Kortom: creëer een bioscoopervaring in uw eigen woning.

 

Niet alleen bent u met een OLED TV verzekerd van nóg betere beeldkwaliteit, deze technologie levert nog veel meer voordelen op waardoor LED TV's worden weggeblazen. Zo ligt het energieverbruik bij deze televisies een stuk lager, is de kijkhoek enorm waardoor u vanuit welke positie dan ook goed zicht op het beeld heeft en zijn wazige beelden bij veel beweging verleden tijd dankzij een hogere frame rate. Daarnaast zijn OLED TV's een stuk milieuvriendelijker. Al met al bent u verzekerd van optimale kwaliteit.

 

LG Signature W serie

De LG Signature W serie (ook wel bekend als de Wallpaper serie) bestaat uit flinterdunne televisies die u aan uw muur kunt bevestigen. Omdat u dit doet met magneten, heeft u geen last van overbodige kabels, beugels en andere poespas. Bovendien ondervindt u geen problemen van schaduwen op de muur. Deze OLED TV's zijn dus slechts een venster dat strak op uw muur geplaatst is. Dit zorgt voor een luxe uitstraling en is een echte toevoeging aan uw interieur. De OLED-techniek zorgt ervoor dat u gegarandeerd geniet van de hoogste beeldkwaliteit en dankzij Dolby Atmos laat ook de geluidskwaliteit niets te wensen over. Kies voor de ultieme kijk- en luisterervaring en waan u in de bioscoop in uw eigen woon- of slaapkamer!

Ons assortiment

Zie hier het complete overzicht van al onze LG OLED tv's.

Zie hier de nieuwste LG OLED 65W7V TV!

Kom bij ons langs!

Wilt u meer informatie ontvangen over de LG OLED TV's of ons complete aanbod in het echt bekijken? Kom dan langs bij FOKA op 17 juni. Wij hopen u te zien!