Afhalen in Rotterdam

Heeft u een product op onze website gezien, maar bent u van plan de aanschaf in de winkel te doen? Reserveer dan van te voren gratis en geheel vrijblijvend het artikel via de website. Op deze manier weet u zeker dat het product voor u klaar ligt in de winkel en het niet in de tussentijd verkocht wordt. Deze reservering zal geheel vrijblijvend 24 uur voor u apart gehouden worden. U kunt vrijwel alle producten van te voren reserveren door op de productpagina te klikken op "Reserveren en afhalen".

Reserveren werkt heel eenvoudig

1. Zoek het product op en klik op "Reserveren en afhalen"
2. Vul uw gegevens in en binnen een half uur (tijdens openingstijden) ontvangt u via de email een bevestiging dat het product voor u klaarstaat. Indien de reservering buiten openingstijden wordt geplaatst, ontvangt u de eerstvolgende dag direct bericht over uw reservering.
3. In de winkel geeft u aan dat u een product heeft gereserveerd en komt ophalen. Aan de hand van uw naam en reserveringsnummer kunnen wij de reservering er direct bij pakken. De betaling van de gereserveerde producten wordt voldaan in de winkel.

parkeren-foka