Afhalen in Rotterdam

Heeft u een product op onze website gezien, maar bent u van plan de aanschaf in de winkel te doen? Reserveer dan van te voren gratis en geheel vrijblijvend het artikel via de website. Op deze manier weet u zeker dat het product voor u klaar ligt in de winkel en het niet in de tussentijd verkocht wordt. Deze reservering zal geheel vrijblijvend 24 uur voor u apart gehouden worden. U kunt vrijwel alle producten van te voren reserveren door op de productpagina te klikken op "Reserveren en afhalen".

Reserveren werkt heel eenvoudig

  1. Zoek het product op en klik op "Reserveren en afhalen"
  2. Vul uw gegevens in en binnen een half uur (tijdens openingstijden) ontvangt u via de email een bevestiging dat het product voor u klaarstaat. Indien de reservering buiten openingstijden wordt geplaatst, ontvangt u de eerstvolgende dag direct bericht over uw reservering.
  3. In de winkel geeft u aan dat u een product heeft gereserveerd en komt ophalen. Aan de hand van uw naam en reserveringsnummer kunnen wij de reservering er direct bij pakken. De betaling van de gereserveerde producten wordt voldaan in de winkel.

Parkeren

Onze winkel is gevestigd op Admiraliteitsstraat 8 (3063 EK in Rotterdam). Direct voor onze winkel en in de nabije omgeving is ruime parkeergelegenheid. U kunt bij de parkeermeters met creditcard en pin betalen (geen chipknip meer). Let wel op dat u uw kenteken onthoud voor u naar de parkeermeter loopt.

Wist u dat u het eerste uur bij FOKA Superstore gratis parkeert? Ideaal wanneer u een snelle aankoop wilt doen of als u simpelweg een snelle beslisser bent.

Op het gratis parkeren zijn de volgende voorwaarden van toepassing:

  • Alleen bij aankopen vanaf €50,-
  • Alleen op vertoon van parkeerkwitatnie of parkeerapp
  • Maximale vergoeding €2,-
  • Parkeervergoeding wordt direct bij uw aankoop verrekend op de kassabon
     

parkeren-foka