Betaalmogelijkheden

Alle prijzen op onze website zijn inclusief BTW (en exclusief eventuele verzendkosten). In onze webshop en in onze winkel kunt u op verschillende manieren betalen, deze mogelijkheden zijn geldig voor Nederland en België:

Betaalmogelijkheden foka.nl

 • iDeal
 • Visa
 • Mastercard
 • Mister Cash
 • Vooruitbetaling
 • Rembours (€ 15,- toeslag)

Betaalmogelijkheden Foka Superstore

 • Contant
 • PIN
 • Visa 
 • Mastercard 
 • Betalen in termijnen

Uitleg betaalmogelijkheden

iDeal

ideal

U plaatst een bestelling in onze webshop. Bij het afrekenen van de bestelling kiest u als betaalmethode iDEAL en selecteert u uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij worden geïnformeerd dat de bestelling is betaald. Uw bestelling zal direct verwerkt worden. 

 

Creditcard

creditcard

U plaatst een bestelling in onze webshop en bij het afrekenen van de bestelling kiest u als betaalmethode VISA of Mastercard. Vervolgens wordt u doorgeleid naar de betaalomgeving waar u uw creditcardgegevens dient in te vullen en de transactie kunt voltooien. Na een succesvolle transactie wordt de webwinkelier geïnformeerd dat de bestelling is betaald en wordt uw bestelling verwerkt. Let op: betalingen met creditcard bij bestellingen boven de 500,- zijn eerst aan een screening onderhevig, waardoor de levertijd 1 dag langer kan zijn.

 

BanContact / Mister Cash

rembours

Met BanContact/Mister Cash kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankoop bij ons afrekenen. U rekent af in uw eigen vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van Bancontact/Mister Cash, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden of speciale software moet installeren. Maakt u gebruik van internetbankieren bij Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank of VDK Spaarbank, dan kunt u direct met Bancontact/Mister Cash betalen.

 

Rembours

rembours

U betaalt rechtstreeks aan de PostNL bezorger op het moment dat u het pakketje ontvangt. Zorg dat u het gehele bedrag contant in huis heeft wanneer de PostNL bezorger langskomt. Mocht uw bestelling een waarde hebben van meer dan € 500,- wordt het pakket afgeleverd bij een Postkantoor of Pakketpunt bij u in de buurt. Hier kunt u dan ook uw betaling voldoen.

 

Vooruitbetaling

vooruitbetaling

Indien voor de optie vooruitbetaling wordt gekozen zullen wij uw bestelling versturen op het moment dat uw betaling ontvangen is. Doorgaans is dit 1 tot 2 dagen nadat u het geld heeft overgemaakt. Indien u kiest voor deze optie krijgt u bij de bevestiging van uw order een email met de bankgegevens waar het bedrag naar dient te worden overgemaakt. 

 

Betalen in termijnen

Aankopen vanaf €250,- kunt u bij ons betalen in termijnen. U heeft keuze uit een betalingstermijn van 36, 48 of 60 maanden. Zo legt u elke maand hetzelfde bedrag weg en weet u precies waar u aan toe bent. Bovendien heeft u altijd de mogelijkheid om kosteloos extra af te lossen. Lees hier meer informatie over deze betaalwijze.

 

VVV bonnen

Het is helaas niet mogelijk om met VVV bonnen te betalen.