Betaalmogelijkheden

Alle prijzen op onze website zijn inclusief BTW (en exclusief eventuele verzendkosten). In onze webshop en in onze winkel kunt u op verschillende manieren betalen, deze mogelijkheden zijn geldig voor Nederland en België:

Betaalmogelijkheden foka.nl

  • iDeal
  • Visa
  • Mastercard
  • Mister Cash
  • Vooruitbetaling

Betaalmogelijkheden Foka Superstore

  • Contant
  • PIN
  • Visa 
  • Mastercard 

Uitleg betaalmogelijkheden

iDeal

ideal

U plaatst een bestelling in onze webshop. Bij het afrekenen van de bestelling kiest u als betaalmethode iDEAL en selecteert u uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij worden geïnformeerd dat de bestelling is betaald. Uw bestelling zal direct verwerkt worden. 

 

Creditcard

creditcard

U plaatst een bestelling in onze webshop en bij het afrekenen van de bestelling kiest u als betaalmethode VISA of Mastercard. Vervolgens wordt u doorgeleid naar de betaalomgeving waar u uw creditcardgegevens dient in te vullen en de transactie kunt voltooien. Na een succesvolle transactie wordt de webwinkelier geïnformeerd dat de bestelling is betaald en wordt uw bestelling verwerkt. Let op: betalingen met creditcard bij bestellingen boven de 500,- zijn eerst aan een screening onderhevig, waardoor de levertijd 1 dag langer kan zijn.

 

BanContact / Mister Cash

rembours

Met BanContact/Mister Cash kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankoop bij ons afrekenen. U rekent af in uw eigen vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van Bancontact/Mister Cash, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden of speciale software moet installeren. Maakt u gebruik van internetbankieren bij Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank of VDK Spaarbank, dan kunt u direct met Bancontact/Mister Cash betalen.

 

 

Vooruitbetaling

vooruitbetaling

Indien voor de optie vooruitbetaling wordt gekozen zullen wij uw bestelling versturen op het moment dat uw betaling ontvangen is. Doorgaans is dit 1 tot 2 dagen nadat u het geld heeft overgemaakt. Indien u kiest voor deze optie krijgt u bij de bevestiging van uw order een email met de bankgegevens waar het bedrag naar dient te worden overgemaakt. 

 

 

VVV bonnen

Het is helaas niet mogelijk om met VVV bonnen te betalen.