Betaalmogelijkheden

Alle prijzen op onze website zijn inclusief BTW (en exclusief eventuele verzendkosten). In onze webshop en in onze winkel kunt u op verschillende manieren betalen, deze mogelijkheden zijn geldig voor Nederland en België:

Betaalmogelijkheden foka.nl

- iDeal
- Visa
- Mastercard
- PayPay (+2% toeslag)
- Vooruitbetaling
- Rembours (€ 15,- toeslag)

Betaalmogelijkheden Foka Superstore

- Contant
- PIN
- Visa (+2% toeslag)
- Mastercard (+2% toeslag)

Uitleg betaalmogelijkheden

iDeal

ideal

U plaatst een bestelling in onze webshop. Bij het afrekenen van de bestelling kiest u als betaalmethode iDEAL en selecteert u uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij worden geïnformeerd dat de bestelling is betaald. Uw bestelling zal direct verwerkt worden. 

 

Creditcard

creditcard

U plaatst een bestelling in onze webshop en bij het afrekenen van de bestelling kiest u als betaalmethode VISA of Mastercard. Vervolgens wordt u doorgeleid naar de betaalomgeving waar u uw creditcardgegevens dient in te vullen en de transactie kunt voltooien. Na een succesvolle transactie wordt de webwinkelier geïnformeerd dat de bestelling is betaald en wordt uw bestelling verwerkt. Let op: betalingen met creditcard bij bestellingen boven de 500,- zijn eerst aan een screening onderhevig, waardoor de levertijd 1 dag langer kan zijn.

 

Rembours

rembours

U betaalt rechtstreeks aan de PostNL bezorger op het moment dat u het pakketje ontvangt. Zorg dat u het gehele bedrag contant in huis heeft wanneer de PostNL bezorger langskomt. Mocht uw bestelling een waarde hebben van meer dan € 500,- wordt het pakket afgeleverd bij een Postkantoor of Pakketpunt bij u in de buurt. Hier kunt u dan ook uw betaling voldoen.

 

Vooruitbetaling

vooruitbetaling

Indien voor de optie vooruitbetaling wordt gekozen zullen wij uw bestelling versturen op het moment dat uw betaling ontvangen is. Doorgaans is dit 1 tot 2 dagen nadat u het geld heeft overgemaakt. Indien u kiest voor deze optie krijgt u bij de bevestiging van uw order een email met de bankgegevens waar het bedrag naar dient te worden overgemaakt. 

 

PayPal

paypal

U plaatst een bestelling in onze webshop en bij het afrekenen van de bestelling kiest u als betaalmethode Paypal. Vervolgens wordt u doorgeleid naar de betaalomgeving om het gekochte product(en) te betalen. PayPal biedt een van de best beveiligde betaalplatforms ter wereld. Bovendien bieden zij u extra bescherming in de vorm van Aankoopbescherming of Verkopersbescherming, zoals hier beschreven. U kunt bij vragen altijd contact met PayPal opnemen. Voor meer informatie gaat u naar de de PayPal website. Wegens de hoge kosten die PayPal ons rekent zijn wij helaas wel genoodzaakt een toeslag van 2% door te berekenen.

 

VVV bonnen

Het is helaas niet mogelijk om met VVV bonnen te betalen.