Vindt u het lastig om de juiste standaard of muurbeugel bij uw TV te vinden? FOKA helpt u graag verder! Gebruik de Beugelkiezer hieronder om de juiste beugel te vinden voor uw TV. Selecteer het merk, de grootte en het type TV dat u heeft en alle beugels en standaards die op uw TV passen worden direct getoond.

Beugelkiezer

 
Bekijk alle Vogels muurbeugels!

Drie soorten muurbeugels

Zodra u de juiste gegevens van uw televisie heeft ingevuld, komen er diverse beschikbare muurbeugels naar voren. Deze zijn te verdelen in drie soorten beugels: een turn-exemplaar, tilt-exemplaar en flat-variant. Hierdonder vindt u meer informatie over de verschillende beugels.

Turn variant

Deze beugels zijn draaibaar en komen in verschillende series. Het draaimechanisme zorgt ervoor dat u uw televisie altijd in de gewenste hoek kunt draaien. Zo kunt u bijvoorbeeld zowel van de bank als vanuit uw luie stoel het beste beeld krijgen. Heeft u last van de zon die in uw scherm reflecteert? Dan draait u uw tv simpelweg enkele graden om zonder problemen verder te kijken.

Bekijk alle Turn muurbeugels!

Tilt variant

Muurbeugels uit de Tilt serie zijn kantelbaar, wat inhoudt dat u uw televisie naar boven en beneden kunt bewegen. Ideaal wanneer u bijvoorbeeld vanuit bed televisie wilt kijken. Ook kunt u dankzij deze beugels de TV hoger ophangen, waardoor u voorkomt dat deze vies of beschadigd raakt. Omdat u uw nek niet hoeft te draaien, krijgt u geen last van nekklachten.

Bekijk alle Tilt muurbeugels!

Flat variant

Kies voor een Flat muurbeugels wanneer u wilt dat uw televisie plat aan de muur bevestigd lijkt. U kunt uw televisie dan niet draaien of kantelen, maar profiteert wel van een volledig onzichtbare oplossing. Deze beugel is ideaal wanneer u recht voor de TV zit. Het beeld en geluid zijn in dat geval namelijk optimaal! Ook bespaart u maximale ruimte!

Bekijk alle Flat muurbeugels!