headerFOKAEOL

FOKA gaat verder als Kamera Express

FOKA en Kamera Express werken al een paar jaar intensief samen. We hebben een gezamenlijke klantenservice, inkoop en distributie. Het is voor beide bedrijven nu een logische stap nog verder te integreren. Sinds 6 december gaan we dan ook samen verder  onder één naam: Kamera Express, de grootste fotoretailer met 18 winkels in Nederland en België. Samen beter in beeld!

Dezelfde service

Voor u als FOKA-klant verandert er, behalve de nieuwe naam en de nieuwe huisstijl, helemaal niets. Het allerbelangrijkste blijft bij het oude: het adres aan de Admiraliteitsstraat, hetzelfde vriendelijke en deskundige personeel, de vertrouwde service en de laagste prijzen voor televisies, audio en foto- en videoapparatuur. Uw bestaande garantie blijft vanzelfsprekend gewoon geldig.

winkelfoka

Het hele aanbod op één website

Online verandert er wel een en ander. Het hele online assortiment van FOKA is op 6 december ondergebracht op de website van Kamera Express: www.kamera-express.nl. Naast het grote aanbod van foto- en videoapparatuur vindt u daar dus voortaan ook televisies, soundbars, speakers, receivers en bijvoorbeeld Blu-Ray spelers. Deze website (Foka.nl) blijft tot medio dit jaar online en kan al die tijd ook gewoon gebruikt worden om artikelen te bestellen.  

De winkel aan de Admiraliteitsstraat (Superstore Rotterdam centrum) blijft voorlopig de enige waar u televisies en geluidsapparatuur na aanschaf meteen mee kunt nemen. De winkel is inmiddels aan de buiten- en binnenkant voorzien van de kenmerkende zwart-oranje huisstijl van Kamera Express.

 

Bezoek de website van Kamera Express