headerFOKAEOL

FOKA gaat verder als Kamera Express

FOKA en Kamera Express werken al een paar jaar intensief samen. We hebben een gezamenlijke klantenservice, inkoop en distributie. Het is voor beide bedrijven nu een logische stap nog verder te integreren. In december gaan beide bedrijven daarom verder onder één naam: Kamera Express, de grootste fotoretailer met 18 winkels in Nederland en België. Samen beter in beeld!

Dezelfde service

Voor u als FOKA-klant verandert er, behalve de nieuwe naam, helemaal niets. Het allerbelangrijkste blijft bij het oude: het adres aan de Admiraliteitsstraat, hetzelfde vriendelijke en deskundige personeel, de vertrouwde service en de laagste prijzen voor televisies, audio en foto- en videoapparatuur. Uw bestaande garantie blijft vanzelfsprekend gewoon geldig.

winkelfoka

Het hele aanbod op één website

Online verandert er wel een en ander. Het hele assortiment van FOKA wordt in de loop van december ondergebracht bij de website van Kamera Express: www.kamera-express.nl. Naast het grote aanbod van foto- en videoapparatuur vindt u daar dus voortaan ook televisies, soundbars, speakers, receivers en bijvoorbeeld Blu-Ray spelers. De winkel aan de Admiraliteitsstraat blijft voorlopig de enige waar u televisies en geluidsapparatuur na aanschaf meteen mee kunt nemen. De winkel wordt de in de loop van december helemaal opnieuw ingericht, zodat hij past in de kenmerkende huisstijl van Kamera Express. Tijdens de make-over blijft de winkel natuurlijk gewoon open.

 

Bezoek de website van Kamera Express