Volg een van de citywalks met Canon fotograaf Ivo Kayser!

Na het succes van de eerste drie citywalks in Breda, Utrecht en Amsterdam hebben wij nog acht citywalks georganiseerd! Volg een van de citywalks om meer te leren over het fotograferen in de stad en om de stad in een ander perspectief te zien. Samen met Canon fotograaf Ivo Kayser gaat u een ochtend fotograferen in een van de steden en geeft hij tijdens deze citywalk ook handige tips en tricks voor fotograferen in de stad. Alle citywalks zijn van 10:00 tot 13:00 uur en u krijgt de mogelijkheid om een Canon EOS M50 te testen. Meld u snel aan, want vol is vol!

Citywalk Rotterdam

Wilt u de stad Rotterdam op een andere manier ontdekken? Kom dan zaterdag 25 augustus naar de FOKA Superstore in Rotterdam (Admiraliteitsstraat 8). Daar verzamelen we om samen met urban fotograaf Ivo Kaijser de stad in te gaan. Tijdens deze citywalk neemt Ivo u mee naar fascinerende locaties in de stad en geeft hij handige tips en tricks voor fotograferen in de stad.

Volgeboekt

Citywalk Tilburg

Wilt u de stad Tilburg op een andere manier ontdekken? Kom dan zaterdag 1 september naar de Superstore in Tilburg (Besterdring 1630). Daar verzamelen we om samen met urban fotograaf Ivo Kaijser de stad in te gaan. Tijdens deze citywalk neemt Ivo u mee naar fascinerende locaties in de stad en geeft hij handige tips en tricks voor fotograferen in de stad.

Volgeboekt

Citywalk Haarlem

Wilt u de stad Haarlem op een andere manier ontdekken? Kom dan zaterdag 22 september naar de Kamera Express Citystore in Haarlem (Anegang 32). Daar verzamelen we om samen met urban fotograaf Ivo Kaijser de stad in te gaan. Tijdens deze citywalk neemt Ivo u mee naar fascinerende locaties in de stad en geeft hij handige tips en tricks voor fotograferen in de stad.

Volgeboekt

Citywalk Arnhem

Wilt u de stad Arnhem op een andere manier ontdekken? Kom dan zaterdag 29 september naar de Kamera Express Citystore in Arnhem (Beekstraat 86). Daar verzamelen we om samen met urban fotograaf Ivo Kaijser de stad in te gaan. Tijdens deze citywalk neemt Ivo u mee naar fascinerende locaties in de stad en geeft hij handige tips en tricks voor fotograferen in de stad.

Volgeboekt

Citywalk Zwolle

Wilt u de stad Zwolle op een andere manier ontdekken? Kom dan zaterdag 20 oktober naar de Kamera Express Superstore in Zwolle (Dijkstraat 49). Daar verzamelen we om samen met urban fotograaf Ivo Kaijser de stad in te gaan. Tijdens deze citywalk neemt Ivo u mee naar fascinerende locaties in de stad en geeft hij handige tips en tricks voor fotograferen in de stad.

Volgeboekt

Citywalk Breda

Wilt u de stad Breda op een andere manier ontdekken? Kom dan zaterdag 27 oktober naar de Kamera Express Superstore in Breda (Marksingel 1). Daar verzamelen we om samen met urban fotograaf Ivo Kaijser de stad in te gaan. Tijdens deze citywalk neemt Ivo u mee naar fascinerende locaties in de stad en geeft hij handige tips en tricks voor fotograferen in de stad.

Volgeboekt

Citywalk Utrecht

Wilt u de stad Utrecht op een andere manier ontdekken? Kom dan zaterdag 17 november naar de Kamera Express Superstore in Utrecht (Kroonstraat 9). Daar verzamelen we om samen met urban fotograaf Ivo Kaijser de stad in te gaan. Tijdens deze citywalk neemt Ivo u mee naar fascinerende locaties in de stad en geeft hij handige tips en tricks voor fotograferen in de stad.

Volgeboekt

Citywalk Amsterdam

Wilt u de stad Amsterdam op een andere manier ontdekken? Kom dan zaterdag 24 november naar de Kamera Express Citystore in Amsterdam (Spui 4). Daar verzamelen we om samen met urban fotograaf Ivo Kaijser de stad in te gaan. Tijdens deze citywalk neemt Ivo u mee naar fascinerende locaties in de stad en geeft hij handige tips en tricks voor fotograferen in de stad.

Inschrijven

Wie is Ivo Kaijser?

Ivo Kaijser, beter bekend als 'E' of 'Igobythename', is een urban fotograaf uit Rotterdam. Hij heeft een sterke creatieve visie en een voorkeur voor het fotograferen van uitzonderlijke ruimten die anders dan anderen zijn. Skateboarden, graffiti en kunst inspireren hem en vormen de drijfveer achter zijn stadse avonturen. Essentieel voor hem zijn plekken en gebouwen die emoties uitlokken. Ivo brengt deze gevoelens tot leven door middel van fotografie, waarbij hij speelt met perspectieven en boeiende kleuren.

"Mijn volgende ontdekking kan overal zijn. Ik zou het tegen kunnen komen tijdens een autorit door de stad of een wandeling met vrienden." - Ivo Kaijser

Canon EOS M50

Tijdens deze citywalk heeft u de mogelijkheid om een Canon EOS M50 te testen met diverse objectieven! Voor iedereen is er een M50 te leen met onder andere een 15-45mm, een 18-150mm, een 55-200mm en een 11-22mm objectief. Tijdens de citywalk krijg u alle tijd om de verschillende obejctieven te proberen en alles te leren over deze gebruiksvriendelijke systeemcamera. Hij is makkelijk mee te nemen in de stad of op reis dankzij het compacte formaat en het lichte gewicht. De M50 biedt een zeer hoge beeldkwaliteit met weinig ruis, levensechte kleuren en optimale helderheid dankzij de 24,1MP CMOS-sensor en een DIGIC 8-beeldprocessor. Zelfs bij weinig licht kunt u prachtige foto's maken. Met het handige kantelbare LCD touchscreen kunt u vanuit alle hoeken makkelijk fotograferen!

Bekijk de M50 hier!