Canon Pro Lease

Canon Pro Leasing: betaal in termijnen met 0% rente!

Wilt u graag gebruik maken van de nieuwste camera’s, videocamera’s of objectieven maar niet alsmaar apparatuur blijven huren of in één keer een groot bedrag neer hoeven leggen? FOKA werkt samen met Canon om u als klant een betaalbare lease op geselecteerde professionele Canon camera’s en lenzen aan te kunnen bieden: Canon Pro Lease.

De voordelen van leasen

Zeker wanneer u vaker gebruik wilt maken van specifieke camera’s of lenzen, is leasen een goede oplossing. U bent dan immers altijd in het bezit van uw eigen apparatuur en hoeft deze niet keer op keer te huren. Over een hoge aanschafprijs hoeft u zich ook geen zorgen te maken. Als u ervoor kiest apparatuur te leasen, betaalt u namelijk maandelijks een vast bedrag waardoor er niet in één keer een hoog bedrag van uw rekening wordt afgeschreven. Als u voor 31 december 2018 bestelt, profiteert u zelfs van 0% rente tot het einde van uw contract.

Hoe werkt het?

1. Productkeuze
U maakt een keuze uit een van de in aanmerking komende lenzen of camera's vanaf €1000,-.

2. Leaseperiode
Selecteer de leaseperiode: 24 of 36 maanden.

3. Aanvraag
Dien uw aanvraag in bij een van onze medewerkers. Let op: u kunt alleen gebruik maken van Canon Pro Lease in onze Superstore en met een geldig KvK-nummer dat ouder is dan 12 maanden. Het premiebedrag berekent u als volgt: de nieuwprijs van het door u te leasen product deelt u door het aantal maanden dat u wilt leasen. Daarnaast betaalt u eenmalig €75,- administratiekosten en maandelijks €1,95 administratieve kosten.

Na afloop van de leaseperiode

Indien u besluit de apparatuur te houden na afloop van de leaseperiode, dient u 5% van de oorspronkelijke investeringswaarde te betalen.

Rekenvoorbeeld:

U wilt een Canon EOS 5D Mark IV leasen gedurende een periode van 36 maanden. De nieuwprijs van deze camera is €4129,-*. Deze nieuwprijs is inclusief BTW maar de standaard lease-optie wordt berekend met het bedrag exclusief BTW. De berekening gaat dus als volgt:

  • €4129,00 / 1,21 (BTW%) = €3412,40 exclusief BTW
  • €3412,40 / 36 (het aantal maanden) = €94,79
  • €94,79 + €1,95 (maandelijkse administratiekosten) = €96,73 per maand

Hierna worden er enkel nog eenmalige afsluitkosten van €75,00 in rekening gebracht. Besluit u na deze 36 maanden de camera te kopen, betaalt u slechts 5% van de nieuwprijs (€4129,-) om deze Canon 5D IV uw eigendom te noemen.

Bovenstaand rekenvoorbeeld kunt u gebruiken op alle producten die binnen de Canon Pro Lease vallen.

*Prijswijzigingen voorbehouden

Komt u er niet uit of heeft u vragen?

Neem dan contact op via e-mail met onze Business to Business afdeling. Wij streven er naar op werkdagen binnen 24 uur reactie te geven op uw vragen.

 

Geselecteerde Canon Lease producten

Actievoorwaarden

  • Het totaal van de termijnbedragen is gelijk aan het investeringsbedrag exclusief BTW
  • Keuze uit een looptijd van 24 of 36 maanden
  • Investeringsbedrag varieert van € 1.000,- tot € 100.000,- (excl. btw)
  • Mogelijkheid tot overkopen van de geleaste apparatuur voor slechts 5% van de nieuwprijs na afloop leaseperiode
  • Eenmalige afsluitkosten van €75,00
  • Maandelijkse administratiekosten van €1,95
  • Aanbiedingen zijn altijd onder voorbehoud van kredietacceptatie door BNP Paribas Leasing Solutions N.V.