Maak kennis met de nieuwe full frame systeemcamera's van Canon

Bent u benieuwd naar de Canon EOS R of de Canon EOS RP? Exclusief bij Kamera Express kunt u deze camera's een week uit proberen! Zo kunt u alles over deze camera's leren op uw eigen tempo en weet u zeker dat deze camera bij u past.

Test de Canon EOS R / RP

Speciaal voor klanten van Kamera Express is er nu de mogelijkheid om de Canon EOS R en EOS RP te testen! Naast deze twee nieuwe systeemcamera's kunt u kiezen uit verschillende kitsamenstellingen. Zo kunt u kiezen voor een Canon RF 24-105mm of een Canon RF 35mm.

Canon EOS R

Canon EOS R

De Canon EOS R is de eerste spiegelloze full frame camera van Canon. Fotografeer en film de mooiste details dankzij de innovatieve technologieën van deze nieuwe systeemcamera. De camera heeft een CMOS-sensor van 31,7 megapixel, DIGIC 8 beeld processor en beschikt over een compact en ergonomisch ontworpen formaat. Met de EOS R kunt u fotograferen en filmen in omstandigheden met zeer weinig licht met een nauwkeurige scherpstelling.

Bekijk de Canon EOS R

Canon EOS RP

Canon EOS RP

De Canon EOS RP is een full frame systeemcamera voor de gevorderde fotograaf of hobbyist. Dankzij de 26,2 megapixel sensor schiet u op elk moment van de dag geweldige foto's. De EOS RP bevat dezelfde RF-lensvatting als de EOS R. Deze is ontworpen met het oog op een perfect optisch, mechanisch en elektronisch design. De Canon EOS RP brengt de kracht en flexibiliteit van een full frame camera naar een kleinere en lichtere body. 

Bekijk de Canon EOS RP

Hoe werkt het?

  • Ga naar deze website om een camera te huren
  • Ga naar producten en kies voor een Canon EOS R of RP
  • Vul de periode in wanneer u deze camera wilt huren. De standaard verhuurperiode is één week
  • Gebruik de code TESTCANON in uw winkelwagen om deze een week lang gratis te testen
  • De borg bedraagt 15% van de nieuwsprijs en deze rekent u per pin af in de winkel

Winactie

Schrijf een review over de door u geteste camera en deel uw foto met #KEtestcanoneosrp en maak kans op een Kamera Express cadeaubon ter waarde van 100,- euro. Voor meer informatie over de winactie ga naar de Winactie.

Klik hier om naar de verhuurpagina te gaan