FOKA Care Plan

Verzekerd, al vanaf €1,- per maand!

Het FOKA Care Plan is een totaal garantieplan voor uw kostbare apparatuur. Het biedt dekking tegen onder andere vallen, stoten (ook door kinderen, huisdieren en eigen schuld schades), vocht, zand, verkeerde spanning en kortsluiting. Diefstal dekking, inclusief dekking tegen verklaarbaar verlies en beroving (exclusief diefstal uit een auto).
Dekking tegen technische gebreken, aanvullend op de 24 maanden garantie. Werelddekking. Nieuwwaarde dekking, géén afschrijving. Zeer laag eigen risico: € 20 per schade. Dekking op de totale kassabon, dus ook op de bijgekochte accessoires.

Uiteraard is op uw apparatuur de normale fabrieksgarantie van toepassing. Onder de fabrieksgarantie valt geen schade als gevolg van externe onheilen (vallen, stoten, waterschade en diefstal). Dit is wel gedekt met het FOKA Care Plan. Met het FOKA Care Plan breidt u de garantie bovendien uit naar drie jaar.

Het FOKA Care Plan is bijzonder voordelig. De premie bedraagt slechts 12% van het totale aankoopbedrag voor de looptijd van drie jaar. U betaalt dus slechts 4% van het aankoopbedrag per jaar. Het FOKA Care Plan dient men af te sluiten direct bij aankoop of binnen acht dagen na aankoop.

Dekking tegen defecten, schade, diefstal, verlies.

FOKA Care Plan voor televisies en audio producten

Het FOKA Care Plan is ook beschikbaar als 5 jarig zekerheidsplan voor uw televisie en audio apparatuur. Het biedt dekking tegen bijvoorbeeld vallen, stoten (ook door kinderen, huisdieren en eigen schuld schades), water of ander vocht, stof, verkeerde spanning en kortsluiting. Diefstal dekking, inclusief dekking tegen verklaarbaar verlies en beroving (exclusief diefstal uit een auto). Daarnaast er dekking tegen technische gebreken, aanvullend op de 24 maanden garantie.

Uiteraard is op uw apparatuur de normale fabrieksgarantie van toepassing. Onder de fabrieksgarantie valt geen schade als gevolg van externe onheilen (vallen, stoten, waterschade en diefstal). Dit is wel gedekt met het FOKA Care Plan. 

Bekijk hier de premie voor het FOKA Care Plan voor uw aankoop. Deze heeft een looptijd van 5 jaar. Het FOKA Care Plan dient men af te sluiten direct bij aankoop of binnen acht dagen na aankoop.

Dekking tegen defecten, schade, diefstal, verlies.

Voor meer informatie of het opvragen van de voorwaarden kunt u ook contact opnemen met FOKA op telefoonnummer 085 88 88 034 (lokaal tarief) of via het e-mailadres: careplan@foka.nl.

Occasions Care Plan

U kunt ook uw occasions verzekeren met ons Care Plan. Het bedrag is ook 12% van het aankoopbedrag met een eigen risico van slechts €20 en werelddekking, echter is er geen verlengde garantie (het betreft geen nieuw product) en op de premie zit een kleine afschrijving. Zie hiervoor de voorwaarden van het occassions Care Plan.

U heeft pas een aankoop gedaan en wilt deze verzekeren?