FOKA Care Plan

Meest complete dekking

Het FOKA Care Plan is een totaal garantieplan voor uw kostbare apparatuur. Het biedt dekking tegen onder andere vallen, stoten (ook door kinderen, huisdieren en schades door eigen schuld), vocht, zand, verkeerde spanning en kortsluiting. Daarnaast heeft u ook dekking tegen verklaarbaar verlies en beroving (exclusief diefstal uit een auto). Maar ook als uw apparatuur kapot gaat tijdens vakantie is uw camera verzekerd! Het Care Plan biedt namelijk wereldwijde dekking.

3 jaar lang zorgeloos fotograferen!

Beste verzekering in de markt!

  • Dekking tegen technische gebreken, aanvullend op de standaard twee jaar garantie.
  • Dekking op de totale kassabon, dus ook op de bijgekochte accessoires.
  • Wereldwijde dekking, uw apparatuur is waar dan ook verzekerd!
  • Nieuwwaarde dekking, géén afschrijving.
  • Zeer laag eigen risico: €20,- per schade.

Extra garantie

Uiteraard is op uw apparatuur de normale fabrieksgarantie van toepassing. Onder de fabrieksgarantie valt geen schade als gevolg van externe onheilen (vallen, stoten, waterschade en diefstal). Dit is wel gedekt met het FOKA Care Plan. Met het FOKA Care Plan breidt u de garantie bovendien uit naar drie jaar.

Verzekerd, al vanaf €1,- per maand!

Lage premie

Het FOKA Care Plan is bijzonder voordelig. De premie bedraagt slechts 12% van het totale aankoopbedrag voor de looptijd van drie jaar. U betaalt dus slechts 4% van het aankoopbedrag per jaar! Het FOKA Care Plan dient u af te sluiten direct bij aankoop of binnen acht dagen na aankoop. Online betaalt u geen aansluitkosten.

Let op

Drones zijn uitgesloten en komen niet in aanmerking voor het Care Plan.

FOKA Care Plan voor televisies en audio producten

Het FOKA Care Plan is ook beschikbaar als 5 jarig zekerheidsplan voor uw televisie en audio apparatuur. Het biedt dekking tegen bijvoorbeeld vallen, stoten (ook door kinderen, huisdieren en eigen schuld schades), water of ander vocht, stof, verkeerde spanning en kortsluiting. Daarnaast heeft u ook dekking tegen verklaarbaar verlies en beroving (exclusief diefstal uit een auto). Maar ook als uw apparatuur kapot gaat tijdens vakantie is uw camera verzekerd! Het Care Plan biedt namelijk wereldwijde dekking.

Uiteraard is op uw apparatuur de normale fabrieksgarantie van toepassing. Onder de fabrieksgarantie valt geen schade als gevolg van externe onheilen (vallen, stoten, waterschade en diefstal). Dit is wel gedekt met het FOKA Care Plan. 

Bekijk hier de premie voor het FOKA Care Plan voor uw aankoop. Deze heeft een looptijd van 5 jaar. Het FOKA Care Plan dient men af te sluiten direct bij aankoop of binnen acht dagen na aankoop.

Voor meer informatie of het opvragen van de voorwaarden kunt u ook contact opnemen met FOKA op telefoonnummer 085 88 88 034 (lokaal tarief) of via het e-mailadres: careplan@foka.nl.

Occasions Care Plan

U kunt ook uw occasions verzekeren met ons Care Plan. Het bedrag is ook 12% van het aankoopbedrag met een eigen risico van slechts €20,- en werelddekking. Echter is er geen verlengde garantie (het betreft geen nieuw product) en op de premie zit een kleine afschrijving. Zie hiervoor de voorwaarden voor occasions.

U heeft pas een aankoop gedaan en wilt deze verzekeren?