Accessoires voor het fotograferen van de feestdagen

Naast de lichtsterke objectieven om de mooiste momenten tijdens de feestdagen vast te leggen die u op onze musthaves pagina kunt vinden, zijn er natuurlijk verschillende accessoires die goed van pas kunnen komen bij het fotograferen tijdens de maand december. 

 

Instant camera's

Met een instant camera legt u in één klik de leukste momenten vast, waarna deze direct worden uitgeprint in vierkant formaat en kan worden voorzien van uw persoonlijke tekst. Bekijk ook onze speciale pagina over instantfotografie én de instant challenge.

 

Fujifilm Instax Square SQ20
Bekijk hier!
Polaroid Originals OneStep 2 VF
Bekijk hier!
Lomography Lomo'Instant Oxford Edition
Bekijk hier!

 

Mobiele printers

De kans is groot dat u ook uw smartphone zult gebruiken om foto’s te maken van bijvoorbeeld het uitpakken van cadeautjes, tijdens een lekker diner of tijdens een feestje. Met een mobiele printer maakt u vervolgens gemakkelijk verbinding met uw smartphone om uw foto’s op compact formaat uit te printen.

 

HP Sprocket Plus
Bekijk hier!
Fujifilm Instax Share SP-2 EX D
Bekijk hier!
Kodak Photo Printer Mini 2
Bekijk hier!

 

Smartphone lenzen

Wilt u nog mooiere resultaten bereiken met uw smartphone? Probeer dan eens een van de vele, speciaal voor smartphones ontworpen lenzen. Zo zijn er bijvoorbeeld groothoek- en fisheye lenzen voor selfies met meerdere personen, maar ook macro- of telelenzen.

 

Black Eye 3 in 1 Set
Bekijk hier!
Black Eye HD Combo
Bekijk hier!
Sirui Mobile Portrait Lens
Bekijk hier!

 

Reportageflitsers

Tijdens de feestdagen is het vaak donker, waardoor uw foto er niet uitkomt zoals u zou willen. Met een flitser kunt u zorgen voor de gewenste belichting van uw foto, zodat uw onderwerp helderder en met meer detail in beeld komt.

 

Canon Speedlite 430EX III-RT
Bekijk hier!
Nikon Speedlight SB-500
Bekijk hier!
Godox Speedlite TT350
Bekijk hier!

 

Film de feestdagen

Naast het maken van vele foto’s kunt u de dierbare momenten tijdens de feestdagen ook op bewegend beeld vastleggen. Zo maakt u met een 360 graden camera eenvoudig een opname van de gehele ruimte in hoge resolutie, of gebruik bijvoorbeeld een compacte camcorder.

 

Insta360 Nano
Bekijk hier!
Ricoh Theta SC
Bekijk hier!
Sony HDR-CX450 Camcorder
Bekijk hier!

 

Afstandsbedieningen

Met een afstandsbediening of draadontspanner kunt u uw camera vanaf een afstand bedienen, dit is bijvoorbeeld handig wanneer u een familiefoto wilt maken. Zorg er voor dat uw compositie naar wens is, stel scherp op het juiste punt en u hoeft alleen nog maar op de knop van uw afstandsbediening te drukken.

 

Caruba RS-80N3 Type 1
Bekijk hier!
Hahnel Captur Module Pro
Bekijk hier!
Miops Smart Trigger
Bekijk hier!

 

Statieven

Als u geen bewegingsonscherpte in uw foto’s wilt dan biedt een statief, eventueel in combinatie met een afstandsbediening, de uitkomst. Uw camera beweegt niet als u de sluiterknop indrukt, maar u kunt een statief ook gemakkelijk neerzetten waar u wilt als u bijvoorbeeld een groepsfoto wil maken.

 

PrimaPhoto Small Tripod
Bekijk hier!
Sirui TableTop 3T-15K
Bekijk hier!
Joby Gorillapod 1K Kit
Bekijk hier!

Terug naar de overzichtspagina