Who to follow

6 interessante namen om te volgen

Op internet en vooral social media zijn er talloze interessante accounts om te volgen. Vooral Instagram staat vol met de mooiste plaatjes. In het kader van het thema Feest hebben we daarom een aantal interessante mensen om te volgen op een rijtje gezet. Dus lees vooral verder en laat u inspireren. 


Steffen Fossbakk

Steffen Fossbakk is een fotograaf uit Senja, Noorwegen. Hij maakt de meest prachtige natuurfoto’s, die vooral in winterse omstandigheden zijn genomen. Ook zijn liefde voor het noorderlicht keert terug in de foto’s. Volg Steffen via Instagram.

Desire Rukundo

Desire laat op zijn Instagram zien hoe je de mooiste foto’s creëert met het gebruik van gekleurd licht in het donker. Zo staat heel zijn pagina vol met bokeh foto’s. Dit brengt gelijk de sfeer van de feestdagen mee! Volg hem op zijn Instagram.

Daisy Gilardini

Daisy Gilardini staat bekend om haar wildlife fotografie en besteedt het meeste van haar tijd op de poolgebieden. Ze legt de dieren op een mooie en soms ook grappige manier vast. U kunt haar volgen via Instagram of via haar website.

Fireworks Hanabi

Het Instagramaccount van Fireworks Hanabi staat helemaal vol met de mooiste foto's van vuurwerk. Zij verzamelen de beste foto’s van vuurwerkshows over heel de wereld. Volg het Instagramaccount van Fireworks Hanabi.

Stefan Forster

Stefan Forster is een landschapsfotograaf uit Zwitserland. Hij organiseert expedities naar de koudste streken van de wereld om andere fotografen te leren hoe zij deze gebieden het beste kunnen vastleggen. Volg hem op Instagram of via zijn website.

Flowers in the Salad

Michaela laat op haar Instagram zien hoe je dit jaar het beste het kerstdiner presenteert én fotografeert. Zo laat je het kerstdiner niet alleen smaken maar is het ook nog eens een lust voor het oog! Volg Michaela via haar Instagram.

Terug naar de overzichtspagina