Fotofair 2018

De Fotofair wordt ook wel omschreven als het grootste foto- en video evenement van de Benelux. Het evenement wordt in 2018 gehouden op zaterdag 26 en zondag 27 mei. De locatie is net als voorgaande jaren het Event Center van Beekse Bergen. Tijdens de Fotofair zullen er diverse masterclasses, workshops en lezingen plaatsvinden die allemaal gericht zijn op foto- en videografie. Als u wilt kunt u op de Fotofair de hele dag fotograferen. Het is dus aan te raden om uw camera bij de hand te houden! Kamera Express is partner van de Fotofair. Dat vinden we leuk, omdat we net als de bezoekers van de Fotofair grote liefhebbers van foto- en videografie zijn. Daarom bundelen we graag onze krachten: de grootste foto- en videowinkel op het grootste foto- en video evenement van de Benelux. 

Een terugblik op vorig jaar

Vorig jaar vond de Fotofair plaats in het weekend van 20 en 21 mei. Natuurlijk was Kamera Express daar aanwezig! Hieronder een korte impressie van de eerste dag van de Fotofair vorig jaar.

Wat is er in 2018 te beleven tijdens de Fotofair?

Ook deze editie is er weer genoeg te zien en doen tijdens de Fotofair. Bezoek bijvoorbeeld één van de lezingen. Deze zijn gratis toegankelijk op vertoon van uw ticket. De thema's van de lezingen zijn zeer uiteenlopend. Zo kunt u bijvoorbeeld lezingen over reis-, wildlife-, portret-, urbex- en macrofotografie volgen. Meer leren over fotobewerking? Volg dan een lezing Lightroom, waarin u alle ins en outs van dit bewerkingsprogramma te horen krijgt!

Workshops & masterclasses

Tijdens de Fotofair kunt u diverse workshops en masterclasses volgen. Zo geeft portretfotograaf en Olympus visionary Brendan de Clercq een hands-on masterclass portretfotografie, kunt u roofvolgels fotograferen in de masterclass van natuurfotograaf Marco de Paauw en kunt u leren hoe u druppelfoto's maakt in de workshop druppelfotografie verzorgd door DeGreef & Partner. Ook de populaire fotosafari keert deze editie terug. In deze masterclass neemt professioneel fotograaf Rob Doolaard u mee naar Safaripark Beekse Bergen, waar u een mooie wandeling maakt. Tijdens deze wandeling geeft Rob u allerlei handige tips en tricks om de mooiste dierentuin- en safarifoto’s te maken. Perfect voor dierenliefhebbers!

Dit was slechts een kleine greep uit de evenementen die plaats zullen vinden tijdens de Fotofair 2018. Klik op de onderstaande button voor een compleet overzicht.

Alle evenementen

Hotelarrangementen

Nieuw dit jaar is dat u voordelig een hotelarrangement kan boeken bij hotel Van der Valk in Tilburg. Dit nieuwe hotel ligt op slechts drie minuten van het Fotofair terrein, gelijk bij de afslag A58 Hilvarenbeek/Tilburg. Er zijn twee arrangementen beschikbaar gesteld. 

Arrangement 1: luxe weekendverblijf (aankomst vrijdag 25 mei 2018)
Prijs: vanaf €199 p.p. op basis van twee personen

  • Twee overnachtingen in een comfort kamer
  • 2x ontbijtbuffet
  • 2x driegangendiner 
  • Welkomstdrankje
  • Inclusief twee Fotofair toegangskaarten voor twee dagen (t.w.v. €60)

Arrangement 2: Overnachting met aankomst op vrijdag of zaterdag
Prijs: vanaf €130 p.p. op basis van twee personen

  • Eén overnachting in een comfort kamer
  • Inclusief twee Fotofair toegangskaarten (t.w.v. €30)
  • Let op: exclusief ontbijt en stadsbelasting

Ja, ik kom naar de Fotofair 2018

Als u een ticket voor de Fotofair koopt, heeft u de gehele dag toegang tot het Fotofair terrein, inclusief de spectaculaire fotobeurs van meer dan 10.000m2 met vele aanbiedingen. Ook kunt u met uw toegangskaart gratis diverse lezingen bezoeken. Dit is op inloopbasis en vol = vol. Verder heeft u toegang tot vele inspirerende fotografiemomenten, demonstraties en activiteiten bij de standhouders. Bovendien krijgt u nu gratis het Fotofair magazine vol inspiratie! 

De voorverkoop is vanaf nu gestart. Tot 21 mei betaalt u slechts €12,50 voor een dagkaart. De kassaprijs tijdens de Fotofair bedraagt €15. Wees er op tijd bij en bestel nu alvast uw kaarten!

Bestel hier uw tickets