GoPro environment: haal meer uit uw GoPro!

“Software is the glue that puts all of it together”. Daarom heeft GoPro een aantal apps ontwikkeld waarmee u nóg meer uit uw GoPro kunt halen. Zo kunt u uw foto’s en video’s gemakkelijk uploaden en ze bewerken op een manier die nog nooit eerder mogelijk was. Met de apps kunt u in slechts een paar minuten verhalen creëren en deze makkelijk en snel delen met vrienden en familie.

Nieuw: Quikstories

QuikStories vervangt de Capture app en werkt samen met Quik, de snelle editor van GoPro. Met Quikstories kunt u automatisch beelden van uw HERO 5 of HERO 6 actioncam naar uw smartphone verplaatsen. Binnen enkele seconden worden uw actieshots getransformeerd in een zogenoemde Quikstory: een geweldige video voorzien van effecten en muziek. Verder kunt u met de app uw GoPro bedienen, de gemaakte beelden terugkijken en korte clips maken. Tevens kunt u in een oogwenk uw favoriete momenten delen op social media als Facebook en Instagram.  

Quik app

Met de Quik app kunt u supersnel je video’s bewerken en delen met uw vrienden. De app analyseert binnen slechts een paar seconden uw beeldmateriaal om de beste momenten te vinden. Vervolgens worden daar prachtige overgangen en effecten aan toegevoegd. Er is keuze uit maar liefst 29 videostijlen, elk met zorgvuldig gekozen overgangen en graphics. Voeg gemakkelijk muziek toe aan uw video’s. Kies uit meer dan 80 gratis nummers of importeer de gewenste muziek via bijvoorbeeld iCloud Drive, Dropbox of Google Drive. De Quik app synchroniseert overgangen automatisch op de maat van de muziek. Sla uw video’s op en deel ze via social media met vrienden en familie.

Download Quik voor Android  Download Quik voor iOs

Splice app

Splice biedt meer functies dan Quik. Met deze app heeft u meer controle over de bewerking, waardoor uw video’s er professioneler uitzien. In deze bewerkingsapp kunt u o.a. de snelheid van uw video’s aanpassen. Ook kunt u ze voorzien van filters, tekst en overgangen. Bovendien is Splice voorzien van een functie waarmee u verschillende audiosporen kunt combineren, waardoor de app perfect is voor mensen die zowel een voice-over als een soundtrack willen gebruiken.

Download Splice voor iOs