HEOS Streaming Show 6 mei 2017

Bent u op zoek naar een nieuw muzieksysteem dat optimale geluidskwaliteit biedt, makkelijk in gebruik is en ook nog eens mooi past in uw inrichting? Kom dan op zaterdag 6 mei naar onze winkel. Hier vindt van 11:00 uur tot 16:00 uur een live HEOS Streaming Show plaats waarbij u gratis aanwezig kunt zijn! Onze deskundige HEOS ambassadeur geeft hier een demonstratie van het nieuwste HEOS Multiroomsysteem dat bestaat uit een HEOS Bar, Sub en AVR. Natuurlijk zijn naast deze producten ook de rest van het HEOS assortiment te bekijken en nemen de expert en onze medewerkers alle tijd om uw vragen over deze producten te beantwoorden.

Voordeel

Tijdens het HEOS demonstratieweekend ontvangt u extra voordeel op alle HEOS producten. Dit voordeel is alleen van toepassing bij een bezoek aan onze Superstore tijdens dit demonstratieweekend.

Over HEOS

HEOS is gespecialiseerd in draadloze geluidssystemen. Het merk kenmerkt zich door een stijlvolle vormgeving, krachtige prestaties en eenvoudige bediening. Het enige wat u hoeft te doen, is de gratis app te downloaden en u kunt uw muziek overal in huis laten afspelen. Dankzij verschillende modussen kiest u of u dezelfde muziek in verschillende ruimtes wilt afspelen of dat u liever voor verschillende nummers gaat. Inmiddels is het HEOS assortiment flink uitgebreid en heeft u ruime keuze uit verschillende subwoofers, AV-receivers en speakers.

Klik hier om ons volledige HEOS assortiment online te bekijken.

Wanneer?

Zaterdag 6 mei van 11:00 uur tot 16:00 uur

Adresgegevens

Foka Superstore
Admiraliteitsstraat 8 (hoek Oostzeedijk)
3063 EK Rotterdam
Routebeschrijving

Gratis parkeren

Wist u dat u het eerste uur bij FOKA Superstore gratis parkeert? Klik hier voor de voorwaarden.