Inruilen

Bij Foka heeft u keuze uit een groot assortiment eersteklas tweedehands producten. Scherp geprijsd, kundig gekeurd en altijd van hoge kwaliteit. Onze experts geven u een betrouwbaar advies en vertellen u graag waarom het aanschaffen van een occassion een goed alternatief kan zijn voor het kopen van fabrieksnieuwe apparatuur. U geniet van ongekend voordeel bij inkoop en verkoop van 2e hands apparaten!

Foka tweedehands foto-apparatuur

Tweedehands foto-apparatuur kopen of verkopen?

Aan de nieuwste spiegelreflexcamera of de meest fantastische lens hangt vaak een duur prijskaartje. Steeds meer mensen vernieuwen geregeld hun apparatuur en hierdoor kunnen wij u occassions aanbieden voor een scherpe prijs. De apparatuur die mensen aan ons verkopen is nog in goede staat en functioneert naar behoren. Kleine gebruiksporen veranderen niets aan de kwaliteit van het product.


Nog even rondneuzen? Of direct inruilen:


Bekijk al onze Occasions


Welke tweedehands producten zoeken wij?

De producten die wij graag van u kopen zijn in de meest originele en goede staat. Een camera moet in ieder geval voorzien zijn van een accu en een oplader. Als het om tassen gaat nemen wij alleen tassen in die een nieuw-conditie hebben. Om erachter te komen of we uw gewenste product aan ons occassion-assortiment kunnen toevoegen raden we u aan langs te komen bij de Foka Superstore.

tweedehands foto-apparatuur verkopen

Kennis van zaken

Onze verkopers zijn niet alleen bekend met alle ins & outs van populaire producten, maar kennen vaak ook de koper van een product. We bieden een persoonlijke service en leren hierdoor onze klanten goed kennen. Wanneer de oorspronkelijk koper zijn product als occassion aanbiedt weten wij hoe hij het product heeft behandeld. Dit biedt extra zekerheid voor u als tweede eigenaar.

Foka inruilen

Hoe werkt het?

• Als u naar de Foka Superstore komt kunt u aangeven dat u geïnteresseerd bent om uw huidige apparatuur in te ruilen. Bij ons kunt u uw oude apparatuur inruilen op een nieuwe.

• Uw camera wordt door een expert vrijblijvend getaxeerd waardoor u altijd een eerlijke prijs krijgt. De keuze is aan u om wel of niet akkoord te gaan met ons voorstel.

• Gaat u akkoord met ons voorstel? De inruilprijs van uw oude camera brengen we direct in mindering op de aanschafwaarde van de nieuwe camera. Op die manier hoeft u geen moeite te doen om uw tweedehandse camera te verkopen en heeft u voordelig een nieuwe!

Email

U kunt ook mailen naar inruilen@foka.nl met de producten die u wilt inruilen en de producten die u wilt kopen. Wij doen u dan snel een voorstel.

 

Inruilvoorwaarden:

  • Alle in te ruilen apparatuur en toebehoren dienen in 100% werkende staat te verkeren.
  • Inruil artikel is geheel compleet met alle originele toebehoren.
  • Bij het inruilen in onze winkel vragen wij naar uw legitimatiebewijs (wettelijk verplicht)
  • In te ruilen producten zullen de minimale bonwaarde bepalen, wij geven bij inruil geen geld toe.
  • Via mail opgegeven inruilprijzen zijn 7 dagen geldig
  • Apparatuur kan alleen in onze Superstore worden ingenomen en omgeruild