Leica SL Testdrive

Overweegt u een Leica SL systeemcamera te kopen maar wilt u de camera graag eens goed proberen? Maak dan gebruik van dit unieke aanbod. Bij Kamera Express kunt u namelijk deelnemen aan de Leica SL Testdrive: dé kans om uw droomcamera twee volle dagen gratis uit te proberen. In onze testdrive vindt u de Leica 10850 SL, twee Leica zoomobjectieven, een primelens en diverse accessoires. 

Schrijf u direct in!

Schrijf u direct in!

Inhoud van de Leica SL Testdrive

In de Leica SL Testdrive vindt u de volgende producten:

Alle producten worden geleverd in een nette koffer of tas.

Zo gaat het in zijn werk

Wilt u deelnemen aan de Leica SL Testdrive? Schrijf u dan direct in via onderstaande button. Wij nemen vervolgens contact met u op. U kunt de producten maximaal twee dagen gratis testen. U betaalt een vaste borg die u terugkrijgt wanneer u de producten weer bij ons inlevert. De set is af te halen bij onze Superstore in Rotterdam. 

Langer testen?

Wilt u één of meerdere producten uit de Leica Testdrive langer huren dan de gratis testperiode? Dan hanteren wij een vaste daghuurprijs per artikel. Hieronder vindt u het overzicht van de producten uit de Testdrive met de daghuurprijs.

Artikel Daghuurprijs (excl. BTW)
Leica 10850 SL (TYP 601) body + Leica SL Handgrip HG-SCL4 + Audio-adapter AA-SCL4 €70,-
Leica 11176 Vario-Elmar-SL 24-90mm F/2.8-4.0 ASPH €45,-
Leica 11175 APO-Vario-Elmarit-SL 90-280mm F/2.8-4 €50,-
Leica 11180 Summilux-SL 50mm F/1.4 ASPH €45,-
Leica 18771 M-Adapter-T €10,-
Adapter Nikon lens naar Leica SL (AF ondersteuning) €15,-
Adapter Canon EOS lens naar Leica SL (AF ondersteuning) €15,-

Algemene voorwaarden

  • Twee dagen gratis testen. Ophalen vanaf 15:00 uur op de dag voor het testen, inleveren tot 11:00 uur op de dag na het testen. Haal bijvoorbeeld de Testdrive op maandag na 15:00 uur op en retourneer deze vrijdag voor 11:00 uur.
  • Voor elk tijdvak van 24 uur langer worden standaard verhuurvoorwaarden aangehouden.
  • Borg bedraagt voor bestaande klanten 10 keer de daghuurprijs van de mee te nemen producten. Bij nieuwe klanten wordt de borg bepaald op basis van persoonlijke informatie met als maximum de vervangingswaarde van de mee te nemen producten.
  • Bij het ophalen dient u een Nederlands identiteitsbewijs (ID-kaart of paspoort, een rijbewijs is niet geldig), bankpas voor de borg en officiële adresverificatie mee te nemen.
  • Algemene verhuurvoorwaarden zijn van toepassing.