Fujifilm X-T2 Roadshow

Lezing 'Fotograferen met systeemcamera' door Jan Vermeer

Wie beter dan Sony Ambassadeur Jan Vermeer kan vertellen over de mogelijkheden die systeemcamera's bieden? Wat is het nut hier van en wat zijn de verschillen met een spiegelreflexcamera? Ook zal Jan een blik geven in zijn eigen fototas door in te gaan op de Sony A7 camera's, de A77 en A99. Deze informatie wordt ondersteund met Jan zijn ervaringen tijdens een reis naar Spitsbergen. Jan fotografeert met zowel DSLR's als systeemcamera's en kan dankzij zijn ervaringen als fotograaf de voor- en nadelen van beiden systemen perfect uiteenzetten.

Jan Vermeer is fulltime professioneel fotograaf en hoofdredacteur van natuurfoto magazine. Zijn foto’s zijn veelvuldig bekroond in prestigieuze wedstrijden zoals in de BBC Wildlife Photographer of the Year context. Hoe geweldig dit ook allemaal is, het belangrijkste voor Jan is en blijft om te laten zien hoe mooi de wereld, de natuur is. Of zoals hij het zelf verwoordt: ‘Ik wil bewondering en verwondering teweegbrengen’. Alleen op die manier is er een toekomst.

Hij is een gepassioneerd fotograaf die zijn kennis graag met anderen deelt door het geven van lezingen, workshops en tijdens het begeleiden van fotoreizen. Jan bezocht ruim vijftig landen waaronder Nova Zembla, Spitsbergen, Antarctica, IJsland, Congo, Namibië, Rwanda en het bijzondere atol Aldabra. Van deze reizen zijn verschillende boeken verschenen: het gelauwerde Arctic en Antarctica, Breaking Ice en Witte Wereld. In 2015 is zijn laatste boek Witte Veluwe verschenen.an Vermeer is fulltime professioneel fotograaf en hoofdredacteur van natuurfoto magazine.

Wanneer: Wordt nog bekend gemaakt 
Waar: Superstore Kamera Express Rotterdam, Rietbaan 5, Capelle aan den IJssel 

Voor deze lezing hoeft u niks te betalen. Er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar voor deze lezing, dus wees er snel bij!

Klik hier om u in te schrijven!