Who to follow

10 interessante namen om te volgen

Op internet en vooral social media zijn er talloze interessante accounts om te volgen. Vooral Instagram staat vol met de mooiste plaatjes. In het kader van het nabewerkingsthema hebben we daarom een aantal interessante mensen om te volgen op een rijtje gezet. Dus lees vooral verder en laat u inspireren. 


Brandon Woelfel

Brandon Woelfel is een getalenteerde fotograaf uit New York. Hij maakt vooral portretten en bewerkt deze met een dromerige stijl. Denk hierbij aan lichtjes, prisma’s en veel zwarte, roze en blauwe tinten. Brandon is te volgen via Instagram en heeft een eigen editing guide uitgebracht.

Rosie Hardy

Georgia Rosie Hardy komt uit Derbyshire (UK) en is begonnen als trouwfotograaf. Momenteel is ze vooral bekend om haar sprookjesachtige foto’s. Op haar website plaatst ze regelmatig tutorials en laat ze (tegen betaling) zien hoe deze foto’s tot stand komen. Rosie is te volgen op Instagram.

Erik Johansson

Erik Johansson komt uit Zweden en werkt eerst een idee uit voordat hij een foto maakt. Zijn foto’s kunnen beschreven worden als surrealistisch en ontstaan door het combineren van foto’s. Dit zorgt voor prachtige bewerkingen, waardoor hij klanten heeft als Google, Microsoft, Adobe en Volvo. Zijn portfolio is te zien op zijn website en op Instagram.

Christopher Huet

Christophe Huet is een Franse fotograaf/retoucher die het echte leven combineert met fantasie en vooral in de reclamewereld erg populair is. Zijn werk is terug te zien in reclame-uitingen van grote merken als Playstation, Nike en Motorola. Zijn werk kunt u vinden op zijn website

Julia Kuzmenko

Julia Kuzmenko is een beauty fotografe uit Los Angeles met klanten als Urban Decay en Smashbox. Ze blinkt uit in het bewerken van foto’s zonder hier een spoor bij achter te laten. Zij streeft dan ook naar het nemen van goede foto’s, zodat ze achteraf zo weinig mogelijk hoeft te editen. Haar werk kunt u vinden op haar website of op Instagram.

Annegien Schilling

Annegien Schilling is een jonge fotografe uit Utrecht. Ze maakt voornamelijk zelfportretten die ze op een sprookjesachtige en surrealistische manier bewerkt. Annegien heeft twee Instagramaccounts, eentje voor haar zelfportretten en een tweede waar ze anderen fotografeert..

Bryan Adam Castillo

Deze getalenteerde autodidactische fotograaf uit Arizona maakt foto’s over reizen, steden en kunst. In zijn foto’s en nabewerking ligt de focus voornamelijk op de kleine details. Bryan is te volgen via Instagram.

Luisa Azevedo

De Portugese Luisa Azevedo creëert een eigen realiteit dankzij fotomanipulatie. Haar foto’s zijn surrealistisch bewerkt en weerspiegelen haar fantasie en innerlijke kind. Luisa is te volgen via Instagram.

Robert Jahns

Robert Jahns maakt dromerige en surrealistische beelden. Deze beelden schiet hij zelf of hij gebruikt stock foto’s. Al deze beelden bewerkt hij op zijn telefoon. Dit neemt zo’n twee uur tot enkele dagen in beslag. Hij is te volgen op Instagram en Facebook.

Adelaine Morin

Deze bekende YouTubester bewerkt haar foto’s op een zeer kenmerkende manier! Op veel van haar Instagramfoto’s zijn creatieve doodles terug te vinden die ze via haar telefoon tekent. Adelaine is te volgen via YouTube en Instagram.

Terug naar de overzichtspagina