Nikon Coolpix camera's 

De Nikon Coolpix-serie bestaat uit een reeks compactcamera’s waar voor iedere fotograaf, van hobbyist tot gevorderde, wel een geschikt model tussen zit. Coolpix camera’s zijn de ideale keuze wanneer u op zoek bent naar een camera met een compact formaat, waarbij gebruiksvriendelijkheid en comfort belangrijke kenmerken zijn. Zo is er voor de sportievelingen de A- en de W-serie, waarmee u zelfs onder water kunt fotograferen en voor de meer gevorderde fotograaf heeft Nikon de P-serie, met de P1000 als nieuwste vlaggenschip. De Nikon Coolpix camera’s zijn dan ook ideaal voor het vastleggen van de mooiste momenten tijdens vakanties en dagjes uit.

 

Bridge zoomcamera's

Nikon Coolpix B500

Maak moeiteloos beelden van hoge kwaliteit met de Nikon Coolpix B500. Verken de kracht van het NIKKOR-objectief met 40x optische zoom, uitbreidbaar tot 80x Dynamic Fine Zoom, waarmee u zich midden in de actie waant, met een zijzoomknop die zorgt voor de benodigde stabiliteit. Kies een uniek standpunt met de kantelbare high-definition LCD-monitor, breng onderwerpen eenvoudig opnieuw in beeld met de terugkeerzoomknop en zorg dat de camera verbonden blijft met uw smartapparaat via SnapBridge.

Bekijk hier!

Nikon Coolpix P900

Met de zeer krachtige 83x optische zoomlens van de 16 megapixel Coolpix P900 kunt u details vastleggen die niet zichtbaar zijn voor het blote oog. Maak snelle opnamen met de razendsnelle AF en een kortere opnamevertraging, terwijl optische VR (vibratiereductie) van 5,0 stops met dubbele detectie, onscherpte beter tegengaat. Beelden kunnen direct worden gedeeld met behulp van ingebouwde WiFi en NFC-ondersteuning. De Coolpix P900 is vormgegeven voor comfortabel fotograferen en brengt u zeer dichtbij uw onderwerp.

Bekijk hier!

Nikon Coolpix P1000

De Nikon Coolpix P1000 is de enige compactcamera ter wereld met 125x optische zoom. De 125x optische zoom biedt u een gigantisch zoombereik van 24-3000mm en de 250x Dynamic Fine Zoom breidt de bovengrens digitaal zelfs uit tot 6000mm. Zo kunt u naast het maken van close-ups van wilde dieren, ook opnamen maken van maan- landschappen, iets dat voorheen buiten bereik lag. Het lichtsterke f/2.8 objectief biedt u uitstekende resultaten bij weinig licht en dankzij RAW-onder- steuning kunt u uw favoriete foto's eenvoudig nabewerken!

Bekijk hier!

 

Stijlvolle zoomcamera's

Nikon Coolpix A900 zwart

De Coolpix A900 beschikt over een 20,3 megapixel BSI CMOS-sensor voor hoge resolutie beelden en 4K video. De sensor constructie maakt gebruik van een stacked backside-illuminated design om de beeldkwaliteit te verbeteren bij het werken in slecht verlichte omstandigheden. De lens is voorzien van een 35x optische zoomlens en kan verder worden ingezoomd met behulp van de 70x Dynamic Fine Zoom dat zijn bereik effectief verdubbelt.

Bekijk hier!

Nikon Coolpix A900 zilver

De Coolpix A900 beschikt over een 20,3 megapixel BSI CMOS-sensor voor hoge resolutie beelden en 4K video. De sensor constructie maakt gebruik van een stacked backside-illuminated design om de beeldkwaliteit te verbeteren bij het werken in slecht verlichte omstandigheden. De lens is voorzien van een 35x optische zoomlens en kan verder worden ingezoomd met behulp van de 70x Dynamic Fine Zoom dat zijn bereik effectief verdubbelt.

Bekijk hier!

Waterdichte camera's

Nikon Coolpix W100

De Coolpix W100 is een waterdichte en schokbestendige compactcamera die bestand is tegen de wildste avonturen thuis of op reis: de 13.2 megapixel camera maakt prachtige beelden onder water en kan bij het duiken tot maar liefst 10 meter diep worden gebruikt. De W100 is bij verkrijgbaar in verschillende vrolijke kleuren. Zo kunt u kiezen uit de kleuren marine, blauw, geelroze en wit.

Bekijk hier!

Nikon Coolpix W300

De Nikon Coolpix W300 is een waterdichte compactcamera die geschikt is voor al uw avonturen! Deze camera is waterdicht tot 30 meter en tevens schok- en vorstbestendig en stofdicht. Met de 16 megapixel CMOS sensor en het lichtsterke diafragma van f/2.8 maakt u gegarandeerd de mooiste foto's, zelfs in het water! De W300 is verkrijgbaar in het zwart, oranjegeel en camouflage.

Bekijk hier!

 

Point-and-shoot camera's

Nikon Coolpix A10

Foto’s maken wordt nog leuker met de eenvoudig en intuïtief te bedienen Coolpix A10. Het NIKKOR-objectief met 5x optische zoom biedt de flexibiliteit om zowel close-ups van gezichts- uitdrukkingen als opnamen van grote groepen te maken. De ingebouwde elek- tronische VR zorgt voor vermindering van bewegings- onscherpte bij foto's en films. De A10 is beschikbaar in het zwartzilver en rood.

Bekijk hier!

Nikon Coolpix A100

De stijlvolle, slanke en compacte Coolpix A100 is de ideale camera voor onderweg. Met de CCD-sensor van 20.1 megapixels maakt u altijd onvergetelijke beelden, terwijl u met het NIKKOR-objectief met 5x optische zoom, uitbreidbaar tot 10x Dynamic Fine Zoom, prachtige close-ups kunt maken. De Nikon A100 weegt slechts 119 gram (inclusief accu) en is verkrijgbaar in het zwart, zilverrood en violet.

Bekijk hier!

Nikon Coolpix A300

Met de Coolpix A300 heeft u een compacte camera met zeer sterke prestaties. Denk hierbij aan een 20.1 megapixel CCD-beeldsensor en SnapBridge voor het makkelijker dan ooit delen van uw opnames. De A300 is voorzien van een objectief met 8x optische zoom, uitbreidbaar tot 16x Dynamic Fine Zoom. De Nikon A300 is verkrijgbaar in het zwart, zilverrood, rood line-art en roze.

Bekijk hier!

Terug naar de overzichtspagina