Pasfoto laten maken Rotterdam

Pasfoto's maken bij FOKA Rotterdam

Pasfoto laten maken? Wij maken pasfoto's snel, eenvoudig en direct klaar. Klaar terwijl u wacht! FOKA is gespecialiseerd in het maken van pasfoto´s voor officiële documenten voor diverse landen. Pasfoto’s voor Paspoort, Identiteitskaart, Rijbewijs, Visa en andere identiteitsdocumenten of een leuke foto voor in de portemonnee, het is allemaal mogelijk met de FOKA pasfotoservice! 

Kijk hier voor ons adres en openingstijden.

Officiële pasfoto's maken

FOKA is SNF gecertificeerd (Stichting Nederlandse Fotovakhandel) zodat u ervan uit kunt gaan dat al onze pasfoto’s aan alle gestelde eisen voldoen. Er is veel te doen omtrent de wettelijke eisen van een pasfoto voor bijvoorbeeld reisdocumenten of legitimatiebewijzen. FOKA maakt conform alle wettelijke eisen pasfoto's. Wij zorgen ervoor dat u de juiste pasfoto krijgt voor officiële documenten. Wij geven daarom ook een pasfoto garantie af! Niet goed? Wij maken hem kosteloos opnieuw! Wilt u meer informatie over alle wettelijke eisen die gesteld worden aan pasfoto's, dan kunt u terecht op de website van paspoortinformatie.nl

Pasfoto maken

Internationale pasfoto's laten maken

Naast de pasfoto’s voor alle Nederlandse documenten maken wij ook pasfoto’s voor andere landen. Ook deze foto’s zijn direct klaar. Neem dus geen risico en kom langs bij FOKA voor al uw pasfoto’s!

Leuke pasfoto's

Bij FOKA kunt u ook pasfoto's laten maken die niet voor officiële documenten bedoeld zijn, bijvoorbeeld voor uw CV of als profielfoto voor uw social media. Zo kunt u een leuke spontane foto laten maken waarop u mag lachen en er goed en representatief op staat.

U kunt bij ons natuurlijk ook terecht voor pasfoto's van kinderen en baby's.

Afspraak maken is niet nodig!

U hoeft geen afspraak te maken om pasfoto's te laten maken. U kunt gewoon langskomen wanneer het u uitkomt en we maken direct uw pasfoto's. FOKA beschikt over de modernste apparatuur voor het maken van pasfoto's. Onze professionele medewerkers zijn speciaal opgeleid voor het maken van de perfecte pasfoto. Zo corrigeren wij voordat de foto word afgedrukt altijd de kleuren en positie van de pasfoto zodat u de perfecte pasfoto krijgt. Uiteraard kunt u zelf ook meekijken hoe onze vakkundige medewerkers te werk gaan.

Tweede set pasfoto's voor de helft van de prijs!

Onze pasfoto's hebben het officiële formaat van 35mm breed x 45mm hoog en zijn direct klaar terwijl u wacht.
Behalve dit formaat kunnen we ook in de officiële formaten van andere landen zoals Amerika, Canada, Spanje, China en meer afdrukken.
U krijgt een set van 4 pasfoto's voor €12,- en de tweede set erbij voor €18,-!
Het is ook mogelijk om de digitale versie naar uw e-mailadres te verzenden voor slechts €2,50 extra.

 

Pasfoto maken Rotterdam