Profoto Connect, de knoploze remote

Profoto heeft een product aangekondigd om eenvoudig alle Profoto flitsers met Air-connectiviteit aan te kunnen sturen. Fotografen die veel met natuurlijk licht schieten maar soms net een extra licht missen zullen de Profoto Connect, een eenvoudige afstandsbediening, op prijs stellen. De trigger biedt de keuze tussen de automatische en handmatige modus zodat u nooit lang na hoeft te denken over alle instellingen.

In onderstaande video laat fotograaf Audrey Woulard zien hoe ze de Profoto Connect gebruikt in haar dagelijkse werk.

Er is een model beschikbaar voor de meeste populaire TTL-systemen, waaronder Canon, Fujifilm, Nikon, Olympus en Sony. Hoewel ontworpen met Profoto's populaire A1 Studio Light in het achterhoofd, is de Connect compatibel met de Air-lijn van Profoto. Met een werkbereik van 300 meter kunt u de lichtbron instellen waar u maar wilt, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de verbinding. Bij het overschakelen van automatische naar handmatige modus kunt u met de Profoto app (beschikbaar voor iPhone 7 en later, iOS 11 en later) de instellingen verfijnen met behulp van de Bluetooth-verbinding van uw mobiele apparaat.

Specificaties Profoto Connect

Profoto Connect

Werkt met alle Profoto AirTTL flitsers
Te verbinden met de Profoto app voor uitgebreide instellingen*
Auto, manual en off mode
8 sync kanalen
Draadloze verbinding van ruim 300 meter
Ingebouwde oplaadbare Li-Po batterij
Accuduur van 30 uur
Verkrijgbaar voor: Canon, Fujifilm, NikonOIympus en Sony
*Compatibel voor iPhone 7 en later en iOS 11 en later. Android   wordt in een toekomstige firmupdate toegevoegd.

Profoto Connect zelf uitproberen?

Wilt u de Profoto Connect zelf uitproberen? Dan kunt bij ons het producten huren! Neem contact op met de desbetreffende winkel voor de beschikbaarheid van de Profoto Connect. 

Profoto Connect in actie

Hieronder ziet u enkele voorbeelden van de Profoto Connect in actie!