Routebeschrijving

Onze winkel is gevestigd op Admiraliteitsstraat 8 (3063 EK in Rotterdam). Direct voor onze winkel en in de nabije omgeving is ruime parkeergelegenheid. U kunt bij de parkeermeters met creditcard en pin betalen (geen chipknip meer). Let wel op dat u uw kenteken onthoud voor u naar de parkeermeter loopt. Onze winkel is eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer (tramlijn 21, 24 en metrostation Oostplein) of met de auto.

Openbaar vervoer

Indien u gebruik maakt van de tram, kunt u reizen met tram 21 of 24. Vanaf halte Oostplein is het slechts een paar minuten lopen naar onze Superstore. Ook als u reist met de metro kunt u uitstappen bij halte Oostplein.

Auto

Op de A16 kunt u het best afslag 25 richting Rotterdam Centrum nemen. Beneden aan de afslag volgt u de borden richting het centrum van Rotterdam. Bij de verkeerslichten op de Abram van Rijckevorselweg gaat u rechtdoor en vervolgens buigt u direct rechtsaf (richting Excelsior stadion Woudestein). Daarna blijft u rechtdoor rijden de Honingerdijk op. Bij de verkeerslichten gaat u opnieuw rechtdoor de Oostzeedijk op. Na ongeveer 300 meter slaat u linksaf de Admiraliteitsstraat in. Op de hoek van de straat vindt u onze Superstore.

Routeplanner

U kunt uw route gemakkelijk via de routeplanner van Google Maps bepalen, ons adres staat hier alvast ingevuld, u hoeft alleen uw vertrekpunt nog aan te geven.

Parkeren

Onze winkel is gevestigd op Admiraliteitsstraat 8 (3063 EK in Rotterdam). Direct voor onze winkel en in de nabije omgeving is ruime parkeergelegenheid. U kunt bij de parkeermeters met creditcard en pin betalen (geen chipknip meer). Let wel op dat u uw kenteken onthoud voor u naar de parkeermeter loopt.
 

parkeren-foka-superstore