Routebeschrijving

Onze winkel is gevestigd op Admiraliteitsstraat 8 (3063 EK in Rotterdam). Direct voor onze winkel en in de nabije omgeving is ruime parkeergelegenheid. U kunt bij de parkeermeters met creditcard en pin betalen (geen chipknip meer). Let wel op dat u uw kenteken onthoud voor u naar de parkeermeter loopt. Onze winkel is eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer (tramlijn 21, 24 en metrostation Oostplein) of met de auto.

Openbaar vervoer

Indien u gebruik maakt van de tram, kunt u reizen met tram 21 of 24. Vanaf halte Oostplein is het slechts een paar minuten lopen naar onze Superstore. Ook als u reist met de metro kunt u uitstappen bij halte Oostplein.

Auto

Op de A16 kunt u het best afslag 25 richting Rotterdam Centrum nemen. Beneden aan de afslag volgt u de borden richting het centrum van Rotterdam. Bij de verkeerslichten op de Abram van Rijckevorselweg gaat u rechtdoor en vervolgens buigt u direct rechtsaf (richting Excelsior stadion Woudestein). Daarna blijft u rechtdoor rijden de Honingerdijk op. Bij de verkeerslichten gaat u opnieuw rechtdoor de Oostzeedijk op. Na ongeveer 300 meter slaat u linksaf de Admiraliteitsstraat in. Op de hoek van de straat vindt u onze Superstore.

Routeplanner

U kunt uw route gemakkelijk via de routeplanner van Google Maps bepalen, ons adres staat hier alvast ingevuld, u hoeft alleen uw vertrekpunt nog aan te geven.

Parkeren

Onze winkel is gevestigd op Admiraliteitsstraat 8 (3063 EK in Rotterdam). Direct voor onze winkel en in de nabije omgeving is ruime parkeergelegenheid. U kunt bij de parkeermeters met creditcard en pin betalen (geen chipknip meer). Let wel op dat u uw kenteken onthoudt voor u naar de parkeermeter loopt.

Auto + Openbaar vervoer

U kunt uw auto gratis parkeren bij Kralingse Zoom wanneer u gebruikt maakt van het openbaar vervoer. Bij afrekenen voor het parkeren laat u uw OV-kaart scannen en ontvangt u een uitrijkaart. Zo kunt u er ook voor kiezen uw auto bij Kralingse Zoom te parkeren en met de metro verder te reizen naar Oostplein. 

1e uur gratis

Wist u dat u het eerste uur bij FOKA Superstore gratis parkeert? Ideaal wanneer u een snelle aankoop wilt doen of als u simpelweg een snelle beslisser bent. Op vertoon van de parkeerkwitantie of uw parkeerapp halen wij direct €2 van uw bestelling af.

Op het gratis parkeren zijn de volgende voorwaarden van toepassing:

  • Alleen bij aankopen vanaf €50,-
  • Alleen op vertoon van parkeerkwitantie of parkeerapp
  • Maximale vergoeding €2,- (70 minuten)
  • Parkeervergoeding wordt direct bij uw aankoop verrekend op de kassabon
     

parkeren-foka-superstore