Sony Pro Lease

Heeft u interesse in een nieuwe camera of wilt u dolgraag een nieuwe lens kopen maar wilt u niet in één keer een groot bedrag neer hoeven leggen? Het is vanaf nu mogelijk voor zelfstandig ondernemers om bij FOKA geselecteerde Sony camera's, objectieven én accessoires te leasen! Hierdoor kunt u op betaalbare wijze tóch gebruik maken van de allerbeste producten.

De voordelen van leasen

Zeker wanneer u vaker gebruik wilt maken van specifieke camera’s of lenzen, is leasen een goede oplossing. U bent dan immers altijd in het bezit van uw eigen apparatuur en hoeft deze niet keer op keer te huren. Over een hoge aanschafprijs hoeft u zich ook geen zorgen te maken. Als u ervoor kiest apparatuur te leasen, betaalt u namelijk maandelijks een vast bedrag waardoor er niet in één keer een hoog bedrag van uw rekening wordt afgeschreven. 

Hoe werkt het?

1. Productkeuze
U maakt een keuze uit één of meerdere van de in aanmerking komende lenzen of camera's. Leasen is mogelijk bij een investering vanaf €1000,-.

2. Leaseperiode
Selecteer de leaseperiode: 24 of 36 maanden.

3. Soort lease
Maak uw keuze uit Operational Lease of Financial Lease. Bij Operational Lease is de leasemaatschappij eigenaar van de apparatuur, waardoor u uw apparatuur niet op uw balans hoeft te vermelden en de huurtermijnen alleen als kosten hoeft op te nemen in uw winst- en verliesrekening. Na afloop van de leasetermijn kunt u de apparatuur voor 5% van de aanschafwaarde kopen. Bij Financial Lease bent u vanaf aanvang van het contract economisch eigenaar van de apparatuur. Omdat u zelf investeert kan de aanschaf van de apparatuur in aanmerking komen voor de kleinschaligheidsinvesteringsaftrek. Na afloop van de overeenkomst krijgt u de koopoptie aangeboden ter hoogte van 5% van de aanschafwaarde. Na betaling hiervan bent u de eigenaar van de apparatuur.

4. Aanvraag
Dien uw aanvraag in bij één van onze medewerkers. Dit kunt u doen in één van onze winkels en op vertoon van een geldig legitimatiebewijs. Ook dient u een geldig KvK-nummer te hebben dat ouder is dan 12 maanden. U betaalt per contract eenmalig €75,00 (excl. BTW) administratiekosten. U kunt ook contact opnemen via e-mail met onze Business to Business afdeling. Wij streven er naar op werkdagen binnen 24 uur reactie te geven op uw vragen.

Geselecteerde Sony Lease producten

Actievoorwaarden

  • U kunt gebruik maken van Sony Lease bij investeringen vanaf €1000,-.
  • Keuze uit een looptijd van 24 of 36 maanden.
  • Prijswijzigingen onder voorbehoud.
  • Onder voorbehoud van kredietacceptatie door BNP Paribas Leasing Solutions N.V.