Denkt u erover een Sony camera of objectief aan te schaffen? Dan is het natuurlijk fijn als u dit product eerst even vast kunt houden. En het is nóg beter om hierbij uitleg en begeleiding te hebben van een professionele fotograaf die alles weet over fotograferen met Sony. Iemand aan wie u al uw vragen kunt stellen en die u, naast ons winkelpersoneel, kan adviseren bij uw aankoop. Kamera Express biedt live demo's aan in verschillende van onze superstores door heel het land. Bij deze demo's is altijd een Sony ambassadeur aanwezig. Hieronder vindt u een overzicht van de geplande demo's en kunt u zich direct inschrijven.

Winkelopening Kamera Express Gent - Sony Alpha demodag

Zaterdag 13 oktober - 10:00-17:00 - Superstore Gent

Tijdens deze demodag in onze Kamera Express Superstore in Gent zal een Sony ambassadeur aanwezig zijn met Sony demomaterialen om uw alles te vertellen over het Sony assortiment. Er is alle ruimte om voor vragen stellen aan deze Sony specialist en ook om wat demomateriaal zelf uit te proberen. Voor deze demodag hoeft u zich niet aan te melden, u kunt gewoon langskomen.

 

Sony RX10 fotowandeling door de Botanische tuinen

Zaterdag 13 oktober - 10:30-16:00 - Botanische tuinen Rotterdam - Gustav Kiburg

Heeft u altijd al eens de Sony RX10 willen testen? Meld u dan snel aan voor de fotowandeling door de Botanische tuinen in Rotterdam. Tijdens deze fotowandeling zal Sony ambassadeur Gustav Kibug u alles vertellen over deze camera, zal hij zijn ervaringen delen en tips geven hoe u mooie foto's kunt maken. Er zullen ook een paar Sony full frame camera's aanwezig zijn om te testen. U zult met een kleine groep op pad gaan van maximaal 15 deelnemers.