Basiscursus studiofotografie

In samenwerking met Kamera Express is er een basiscursus studiofotografie ontwikkeld. Wilt u op een praktische manier aan de slag met studiofotografie? Volg dan de online videocursus! In deze basiscursus leert u aan de hand van vele praktijkvoorbeelden de ins en outs van studiofotografie. Er wordt o.a. aandacht besteed aan de verschillende manieren van belichten, het meten van licht, lichtvormers, achtergrondsystemen en creatieve lichtopstellingen. 

Wilt u meer informatie over deze cursus? Klik dan hier.

 
Teaser trailer

De voordelen van de Kamera Express Academy

Hoge kwaliteit video's 

Leer aan de hand van hoge kwaliteit video's waarin theorie en praktijk samengebracht worden en elkaar op die manier bovendien versterken.

Duidelijke voorbeelden

Onze video's zijn voorzien van duidelijke voor en na beelden. Op deze manier weet u precies welke resultaten u kunt verwachten tijdens het fotograferen.

Rustig tempo

Volg de cursus op uw eigen tempo! Alle delen kunnen los bekeken worden. Daarnaast kunt u alle video's kijken op uw PC, smartphone of tablet.

 

Een ervaren fotograaf als docent

De cursus wordt gegeven door ervaren fotograaf Kevin. Hij is freelance fotograaf (o.a. ELLE.nl, FashionChick, Net5), oprichter van theviewfinder.nl en ambassadeur bij Kamera Express.

Terug naar de overzichtspagina