VIP avond bij FOKA

Op woensdag 13 december organiseert FOKA een exclusieve VIP avond! Tijdens deze avond rollen wij de rode loper voor u uit en wordt u ontvangen met een hapje en een drankje. Natuurlijk profiteert u tijdens de VIP avond van spectaculaire kortingen op TV en audio producten, zijn er diverse productdemonstraties en maakt u kans op mooie prijzen! 

Productdemo's

Tijdens de VIP avond worden er allerlei productdemonstraties georganiseerd. Denk bijvoorbeeld aan een Denon HEOS demo, waar u o.a. meer te weten komt over het multiroom systeem. Ook LG wordt vertegenwoordigd. Een productexpert zal u alles vertellen over de nieuwste LG tv's, waaronder de populaire OLED modellen.

Denon HEOS productdemo

Deze avond is er een HEOS expert aanwezig die u alle ins en outs over het HEOS multiroom systeem waarmee u uw favoriete muziek vanaf uw netwerk door uw hele huis kunt streamen. De hele avond zullen er demonstraties plaasvinden en de HEOS productspecialist geeft antwoord op al uw vragen!

LG TV demonstratie

Ook LG zal een productdemonstratie verzorgen. Bent u op zoek naar een nieuwe TV? Laat u dan uitgebreid adviseren door de LG productspecialist die de hele avond aanwezig is. Hij kan u alles vertellen over de LG televisies, waaronder de populaire OLED modellen.

Maak kans op superprijzen!

Naast de exclusieve aanbiedingen, maakt u ook nog eens kans op superprijzen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een Sony Playstation 4 Pro met FIFA 18, LG Q6 smartphone of HEOS 1 met Go Pack? Daarnaast maakt u kans op een fotoafdruk op canvas of 100 gratis foto-afdrukken!

Om iedereen een eerlijke kans te geven zullen er drie rondes plaatsvinden op verschillende tijdstippen. Welke hoofdprijs er op welk tijdstip uitgaat, wordt op de avond zelf bepaald a.d.h.v. een loting.

Ronde 1 - 20:00 uur
Ronde 2 - 21:00 uur
Ronde 3 - 22:00 uur

Sony Playstation 4 Pro met FIFA 18

LG Q6 smartphone

HEOS 1 met Gopack

 

Inschrijven

Wilt u ook profiteren van alles wat deze exclusieve VIP avond u te bieden heeft? Schrijf u dan nu in! Let op: alle deals zijn winkel only! Heeft u een mooie aanbieding gespot? Aarzel dan niet en kom langs tijdens deze exclusieve VIP avond!

Inschrijven