Fujifilm X-T2 Roadshow

FOKA en WildelifeImages presenteren:

Workshops met Marco de Paauw 

Marco de Paauw van Wildlife Images is één van de meest enthousiaste natuurfotografen van Nederland! Met zijn aanstekelijke enthousiasme weet hij menig deelnemer aan zijn workshop te inspireren. Tel daar zijn jarenlange fotografie-ervaring bij op en een feilloos gevoel voor de natuur en je hebt de perfecte workshopbegeleider. Marco de Paauw organiseert speciaal voor FOKA meerdere workshops in binnen- en buitenland.  

Bekijk hem nu!

De workshop natuurfotografie per boot in de Biesbosch is een van de meest exclusieve workshops van Nederland! Doordat professioneel natuurfotograaf Marco de Paauw uitsluitend met kleine groepjes mensen op pad gaat, krijgt iedere deelnemer de aandacht die hij of zij verdiend! Deze workshop is geschikt voor ieder niveau fotograaf van beginner tot zeer gevorderd. Marco is geboren en getogen in dit gebied en kent daarom het gebied als geen ander! 

De workshop

Hij zal met zijn eigen boot, die speciaal voor de workshops is ingericht, door de vele kleine kreekjes en rietvelden varen. U zult op plaatsen komen, die voor velen niet bereikbaar zijn. Het is een waar paradijs voor iedere natuurfotograaf! Er komen in het gebied heel veel bijzondere soorten voor, zoals de bever, visarend, kiekendief, ijsvogel, zilverreiger, 1000 zwanen en als de kroon op het gebied de machtig mooie zeearend die een spanwijdte van meer dan 2 meter heeft.

De Biesbosch

Maar niet alleen de dieren in het gebied zijn schitterend om te fotograferen. Ook het landschap is adembenemend mooi! Marco de Paauw is een van de meest enthousiaste en gedreven natuurfotografen van Nederland! Zijn ongelofelijke passie voor zijn vak is super aanstekelijk. Marco organiseert al meer dan 10 jaar workshops en fotoreizen in binnen en buitenland. 

Bekijk hem nu!

 

U heeft een passie voor natuur- of wild-lifefotografie, maar wilt graag eens wat anders zien dan de herten op de Veluwe? Laat u dan meenemen door natuurfotograaf Marco de Paauw naar het Bayerischer Wald en fotografeer onder andere beren, wolven, lynxen en dromerige landschappen. Het adembenemende uitgestrekte Bayerischer Wald is dé uitgelezen plek om verschillende landschappen en dieren vast te leggen. Belangrijk om te weten is dat het zeker geen dierentuin is!

De workshop

Deze vier-daagse fotoreis (exclusief 2 reisdagen) biedt plaats aan minimaal 5 en maximaal 10 deelnemers. Hoe de dagen precies zullen verlopen kunnen we niet voorspellen, omdat elke reis weer anders en uniek is. Marco de Paauw zal deze reis organiseren naar behoefte van de deelnemers. Omdat Marco al meer dan 10 jaar in het Bayerischer Wald komt kent hij het gebied op zijn duimpje, dus zult u niet alleen de kans krijgen de dieren van het bos te fotograferen, maar wordt u ook meegenomen naar een aantal sprookjesachtige bossen en watervallen die het Bayerischer Wald te bieden heeft.

Het Nationaal park Het Bayerischer Wald (DE)

Het Bayerischer Wald is een enorm dierenpark gelegen aan de voet van de berg de Lusen. De dieren in dit park leven in tegenstelling tot in een dierentuin in enorme verblijven. Deze verblijven liggen verspreid door de schitterende bossen van het Bayerischer Wald. Het is één van de meest favoriete plaatsen in Europa voor natuurfotografen om foto’s van beren, wolven en de lynx te maken. Doordat de dieren in zulke grote verblijven leven gedragen ze zich net zoals ze dat ook in het wild zouden doen. U verblijft in een gezellig Duits chalet dat grenst aan het bos.