Zomerse activiteiten bij FOKA

De zomer is een perfect seizoen om erop uit te gaan met uw camera. Daarom organiseert FOKA allerlei zomerse activiteiten. Ga bijvoorbeeld mee met één van de Citywalks waarbij u de stad op een andere manier leert bekijken en vastleggen. Wilt u weten hoe u de mooiste vakantiekiekjes maakt, maar kent u nog niet alle fijne kneepjes van het vak? Kom dan naar één van onze basisworkshops fotografie met een zomers tintje. 

Canon citywalks met Ivo Kaijser 

Wilt u de stad Amsterdam, Breda of Utrecht op een andere manier ontdekken? Volg dan één van de citywalks! Tijdens deze citywalk neemt Canon fotograaf Ivo Kaijser u mee naar fascinerende locaties. Hij laat u zien hoe u de stad op een unieke wijze en vanuit een ander perspectief vast te leggen. Natuurlijk geeft hij tijdens deze citywalk ook handige tips en tricks voor fotograferen in de stad. Tot slot laat Ivo u tijdens de citywalks zien hoe u stadse portretten kunt maken. De stad leent zich goed voor het maken van bijzondere portretten met een rauw randje. 

Over Ivo:
Ivo Kaijser, beter bekend als 'E' of 'Igobythename', is een urban fotograaf uit Rotterdam. Hij heeft een sterke creatieve visie en een voorkeur voor het fotograferen van uitzonderlijke ruimten die anders dan anderen zijn. Skateboarden, graffiti en kunst inspireren hem en vormen de drijfveer achter zijn stadse avonturen. Essentieel voor hem zijn plekken en gebouwen die emoties uitlokken. Ivo brengt deze gevoelens tot leven door middel van fotografie, waarbij hij speelt met perspectieven en boeiende kleuren.

  • Zaterdag 21 juli - 14:00 - 17:00 uur - Breda
  • Zaterdag 28 juli - 14:00 - 17:00 uur - Utrecht
  • Zaterdag 4 augustus - 14:00 - 17:00 uur - Amsterdam 

Inschrijven citywalk Breda

Inschrijven citywalk Utrecht

Inschrijven citywalk Amsterdam

 

Basisworkshop fotografie: zomereditie

Gaat u binnenkort op vakantie en wilt u alles uit uw camera halen? Stop dan met op de automatische stand fotograferen en kom naar deze basisworkshop fotografie met zomers tintje. Profiteer van de kennis van onze medewerkers en leer met minimale inspanning maximaal resultaat uit uw camera te halen. In deze workshop staan we stil bij basisbegrippen als diafragma, sluitertijd en ISO waarden. Hoe krijgt u een foto technisch goed? Hoe stelt u diafragma en sluitertijd in op de camera en welk effect hebben deze instellingen op de foto's? Maar ook laten we u zien hoe u door middel van de juiste compositie een mooi beeld kan creëren.

  • Zaterdag 7 juli - 10:00 - 12:30 uur - Kamera Express Superstore Arnhem inschrijven
  • Zaterdag 21 juli - 10:00 - 12:30 uur - Kamera Express Superstore Rotterdam inschrijven
  • Zaterdag 21 juli - 10:00 - 12:30 uur - Kamera Express Superstore Groningen inschrijven
  • Zaterdag 4 augustus - 10:00 - 12:30 uur - Kamera Express Superstore Utrecht inschrijven
  • Zaterdag 11 augustus - 10:00 - 12:30 uur - Kamera Express Superstore Eindhoven inschrijven
  • Zaterdag 18 augustus - 10:00 - 12:30 uur - Kamera Express Superstore Amsterdam inschrijven

 

Terug naar de overzichtspagina