Stuur uw mooiste vakantiefoto in en win!

De zomer is een seizoen waarin veel mensen op vakantie gaan. Voor velen een perfecte gelegenheid om de camera erbij te pakken om die mooie momenten vast te leggen. In samenwerking met Canon organiseert FOKA daarom een fotowedstrijd met het thema vakantie. Deel uw mooiste vakantiekiekje met ons en wie weet maakt u kans op de hoofdprijs: een Canon Powershot G3X t.w.v. €899,-!

Doe mee!


Maak kans op de Canon G3X

Als u deelneemt aan de fotowedstrijd vakantie maakt u kans op een Canon Powershot G3x camera t.w.v. 899,-. Deze 20.2 megapixel camera met 25x optische zoomlens is perfect voor op vakantie! Wij vroegen landschaps- en reisfotograaf Claire Droppert naar haar ervaringen met deze camera. Meer van Claire zien? Bekijk dan haar website of volg haar op Instagram

"Naast mijn Canon EOS 5D mark IV is de Canon Powershot G3X mijn favoriete reiscamera. Ik weet met dit toestel altijd zeker dat ik geen moment hoef te missen! Want met het enorme 25x optische zoombereik, - iets dat ik vooral voor landschapsfotografie erg interessant vind - heeft u de mogelijkheid om uw onderwerpen wel héél dichtbij te halen. Het vergroot letterlijk uw wereld. 

Ook een groot voordeel: de mogelijkheid om te fotograferen in RAW, iets dat voor mij als fotograaf een vereiste is. Zo kan ik zonder kwaliteitsverlies nog mooie nabewerkingen uitvoeren. En met een resolutie van 20 megapixels heb ik zelfs de keuze om mijn beeld later nog bij te snijden!

Tijdens mijn reizen maak ik vaak grote wandelingen. Dan gaat dit toestel natuurlijk mee in mijn tas. Hij weegt niet veel, want extra lenzen meenemen is niet nodig. Als ik reis met de G3X neem ik ook mijn statief mee. Daarnaast gebruik ik diverse filters met de bijbehorende filter adapter, wat mijn creatieve mogelijkheden vergroot. 

Bekijk de foto's van Claire, allen gemaakt met de Canon G3X


Doe mee!

Let op: dit betreft een fotowedstrijd met een juryprijs. Er kan niet gestemd worden. U kunt uw foto's inzenden t/m zondag 29 juli. De winnaar wordt in de eerste week van augustus bekend gemaakt via Facebook.

 

 

Terug naar de overzichtspagina